Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Porace

Van €  0,00 tot €  0,00

Prorace racefietsen worden geproduceerd door Feryn Quality Bike Brands. Prorace pretendeert dat het enkel kwalitatieve fietsen maakt en daarom besteden zij veel tijd aan het door ontwikkelen van hun racefietsen. Dit brengt wel met zich mee dat er niet heel veel Prorace fietsen zijn en dat ze als exclusief worden beschouwd. Prorace is misschien niet het eerste merk waar u aan denkt bij een racefiets maar zeker niet de minste. Renners die gebruik maken van Prorace zweren bij de kwaliteit van deze racefietsen. Naast standaard modellen biedt Prorace ook de onderdelen apart aan, op deze manier kunt u een fiets samenstellen die volledig op uw wensen in aangepast. De onderdelen van Prorace worden door aparte teams onderzocht, getest en geproduceerd. Op deze manier houdt prorace ook de materialen van hoge kwaliteit.

Ontstaan Prorace

Zoals gezegd is Prorace een onderdeel van Feryn Quality Bike Brands een top-importeur van wielerproducten. Zij wilden graag een merk racefiets op de markt brengen die betaalbaar is, maar toch een goede kwaliteit heeft. Doordat zij zelf hun fietsen produceren, verkopen en ontwikkelen kunnen zij racefietsen aanbieden tegen een scherpe prijs

Wilt u een kwaliteit fiets voor een scherpe prijs? Dan is een Prorace racefiets zeker iets voor u. Bekijk alle fietsen van dit merk en bestel direct in de webshop!