Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Fulcrum

Van €  0,00 tot €  0,00

Fulcrum racefiets kopen

Fulcrum ontwerpt wielen en onderdelen voor racefietsen en verkoopt deze in meer dan 30 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in een klein dorpje genaamd Arcugnano in de heuvels bij Vicenza. Fulcrum Wheels is opgericht in 2004 en is daarmee een redelijk jong bedrijf. Fulcrum is opgericht door drie ruimtevaart ingenieurs met een grote passie voor de wielersport. Ze produceerden eerst alleen racefietsen maar ondertussen ook off-road fietsen. Ze maken gebruiken van hoogwaardige kwaliteit materialen en daarnaast zeer lichte materialen. Denk hierbij aan aluminium, koolstofvezel en polyaramide. Fulcrum werkt met een aantal bedrijven samen om de beste racefiets wielen te ontwikkelen. In de loop der jaren hebben ze verschillende systemen ontwikkeld om racefiets wielen van zeer hoge kwaliteit te produceren. Door de ervaring van de drie ingenieurs kan Fulcrum zeer vernieuwende fietsen op de markt brengen. Er is veel kennis van aerodinamica en materialen in huis om voor u de beste racefietsen te produceren.

Fulcrum kopen

De racefietsen van Fulcrum zijn uitermate geschikt voor de beginnende renner. De fietsen van Fulcrum zijn redelijk laagdrempelig, hierdoor kan zelfs iemand die nog nooit aan wielrennen heeft gedaan hier goed mee om gaan. Weet wel dat wanneer u een racefiets heeft gevonden dat u goed kijkt naar de framemaat. Het bepalen van de juiste framemaat is zeer belangrijk bij het kiezen van uw nieuwe racefiets.

Bent u op zoek naar een zeer goede racefiets voor een mooie prijs en prima geschikt voor beginnende renners? Dan bent u bij Math Salden aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment Fulcrum racefietsen en bestel deze direct!