Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» DT-Swiss

Van €  0,00 tot €  0,00

Dt Swiss is opgericht in 1994 en is ondertussen uitgegroeid tot en grote speler in de racefietsen branche. Gedreven door de visie om een wereldberoemde fabrikant van fietsonderdelen te worden heeft DT Swiss haar assortiment door de loop der jaren heen flink ontwikkeld. Vandaag de dag heeft DT Swiss zich gepositioneerd als toonaangevende fabrikant van onder andere, naven, velgen, complete wielen en veersystemen voor racefietsen. DT Swiss werkt samen met veel professionele wielrenners en chauffeur testers. Dankzij de feedback die zij leveren kunnen zij zich altijd blijven ontwikkelen. Naast de continue feedback worden uiteraard ook de nieuwe ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten gehouden.

DT-Swiss fiets kopen

Als u van plan bent om DT-Swiss onderdelen te kopen, dan bent u bij Salden aan het juiste adres. Omdat DT-Swiss zich voornamelijk richt op de onderdelen van racefietsen, kunnen zij zeer goede kwaliteit leveren. Dagelijks zijn de specialisten van DT-Swiss bezig om alle materialen zo goed mogelijk af te stemmen, zodat ze duurzaam en aerodinamisch zijn. Daarom mag u verwachten dat wanneer u DT-Swiss materialen koopt, u altijd kwaliteit producten in huis haalt.

Als u uw DT-Swiss artikelen koopt via Salden.nl dan bent u verzekerd van de beste service. Dit betekent dat u de producten die u voor 14:00 uur besteld morgen al in huis heeft en dat u altijd de beste garantie heeft op al uw bestelde producten.