Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» 21.5

Van €  0,00 tot €  0,00

Mountainbike 21.5 inch

Mountainbike kopen met framemaat 21.5 inch? Ook deze maat kun je vinden bij Math Salden. Een MTB 21.5 inch kun je kopen van het merk Trek. Van Trek hebben wij onder andere de modellen X-Caliber en Superfly in ons assortiment. Ga je kiezen voor een lichte carbon MTB of een goedkopere aluminium mountainbike? Wij hebben namelijk MTB’s van beide materialen in onze winkel. Voor het kopen van de mountainbike is de framemaat heel belangrijk. Normaal gesproken is een MTB 21.5 inch geschikt voor personen met een lengtemaat tussen de 190 en 195 cm. Als je jouw MTB precies wil afstemmen op jouw lichaam, adviseren wij om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel. Een verkeerd framemaat kan vervelende blessures veroorzaken en je fietst ook minder snel. Bij Salden hebben we 21.5 inch mountainbikes in verschillende kleuren zoals zwart, paars en blauw.

Hoe meet je jouw framemaat

Voor de exacte framemaat raden wij je aan om met een van onze medewerkers te spreken. Als je de maat zelf wil opmeten, dan kun je dat als volgt doen. Ga recht tegen een muur staan met je voeten 15 cm uit elkaar. Meet de afstand tussen de grond en je kruis. Vermenigvuldig dit getal met 0,226 en het resultaat hiervan is de framemaat in inches.

Mountainbike 21.5 kopen

Een 21.5 inch mountainbike kopen bij Salden zorgt niet alleen dat je een geweldige MTB krijgt, maar je geniet ook nog eens van onze service. Zo zijn de mountainbikes afgemonteerd met onderdelen van SRAM of Shimano. Ook is bij veel modellen inruilkorting mogelijk. Zo kun je jouw oude MTB makkelijk inruilen voor korting op je nieuwe mountainbike. Neem contact met ons op voor meer informatie over de inruilkorting. De goedkoopste 21.5 inch MTB koop je al vanaf 800 euro. De duurste mountainbike kost bijna 8.000 euro.

Jouw nieuwe mountainbike online bestellen

Jouw 21.5 inch mountainbike kun je eenvoudig bestellen bij Salden. Als de MTB op voorraad is en je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, heb je de snelle fiets morgen al in huis. Als je niet helemaal tevreden bent, is het mogelijk om binnen 14 dagen te ruilen en te retourneren. Jouw nieuwe mountainbike wordt ook nog eens kosteloos thuisbezorgd, want bij online bestellingen boven de 100 euro is dit gratis. Langskomen bij onze winkel in Limbricht kan natuurlijk ook!