Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» 17.5

Van €  0,00 tot €  0,00

Mountainbike met framemaat 17.5 inch

Op zoek naar een mountainbike met framemaat 17.5 inch? Bij Math Salden kun je een MTB kopen met deze maat van het merk Trek. Een mountainbike is een investering waarin de framemaat een van de belangrijkste keuzes is die je maakt. Het zorgt voor meer fietsplezier en het kan ongewenste blessures voorkomen. Ook zorgt het juiste framemaat voor meer snelheid op de tracks. Bij Salden geven we de maten aan in letters (de Amerikaanse maten) en inches. Een MTB kopen met framemaat 17.5 inch is geschikt voor personen tussen de 175 en 180 cm lang.

Mountainbike 17.5 inch kopen 

Een MTB 17.5 inch kopen bij Salden heeft veel voordelen voor jou. Zo kun je bij veel modellen inruilkorting krijgen. De mountainbikes zijn allemaal afgemonteerd met sets van SRAM of Shimano. Hoge kwaliteit onderdelen dus! De fietsen zijn verkrijgbaar als carbon MTB of aluminium mountainbike in diverse kleuren en met verschillende cranksets. Behalve modellen voor heren, hebben we ook MTB’s voor dames met de framemaat 17.5.

Hoe juiste framemaat meten?

Als je de MTB precies op maat wilt hebben, dan raden we aan om bij ons langs te komen in de winkel. Je kunt natuurlijk de maat ook zelf meten. Ga op blote voeten tegen een muur staan en meet de lengte van je binnenbeen. Dit doe je door met je voeten 15 cm uit elkaar te staan en met een meetlint de lengte tussen je kruis en de grond te meten. Dit getal vermenigvuldig je met 0,226 en de uitkomst rond je af naar beneden. Bijvoorbeeld: 77 cm x 0,226 = 17,40 inch.

Bestel online bij Math Salden

Bestel op werkdagen voor 14.00 uur en je hebt de MTB morgen al in huis. De mountainbike wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. En mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met de aankoop, dan kun je de fiets binnen 14 dagen ruilen en retourneren. Jouw MTB kopen bij Salden heeft veel voordelen. Bestel dus jouw nieuwe maat 17.5 mountainbike vandaag nog!