Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Carbon

Van €  0,00 tot €  0,00

Mountainbike frame carbon

Wil jij een carbon MTB frame kopen? Carbon is een erg populair materiaal en bij Math Salden verkopen we carbon mountainbike frames van Wilier en Carrera. Deze MTB frames hebben verschillende wielmaten zoals 26 inch of 29 inch en zijn verkrijgbaar in onder andere de modeljaren 2014 en 2015.

Kenmerken carbon frame

Het lichte en sterke carbon is gemaakt op basis van koolstofvezels (carbon fiber). Een carbon frame weegt rond de één kilogram en carbon is veel sterker dan metaal. Het materiaal is schokabsoberend en is minder buigzaam dan aluminium. Van een carbon frame kun je veel en heel lang plezier hebben, want carbon roest niet en het materiaal gaat daarom heel lang mee.

MTB frame carbon kopen?

Bij Salden hebben we verschillende kleuren carbon frames in ons assortiment. Een frame kun je simpel online bestellen, maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij onze grote winkel in Limbricht. Als je online bestelt op werkdagen, kun je als het product op voorraad is, het frame de volgende dag al in huis hebben. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis bij je thuisbezorgd en mocht je niet helemaal tevreden zijn over de koop, dan kun je binnen 14 dagen ruilen en retourneren. Dat is de service van Salden!