Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» 26 inch

Van €  0,00 tot €  0,00

Mountainbike frame 26 inch kopen

Wil jij een 26 inch MTB frame kopen? Deze traditionele maat heeft de afgelopen jaren veel concurrentie gekregen van het 29 inch frame. Zowel voor een 26 inch als een 29 inch MTB frame ben jij bij Math Salden op de goede plek. Wij hebben 26 inch mountainbike frames voor heren van MTB merken Carrera en Wilier gemaakt van carbon en in verschillende kleuren.

Verschil 26 inch en 29 inch MTB frame

Het verschil tussen een mountainbike frame van 26 inch en 29 inch is dat je met een 29 inch meer controle hebt op diverse ondergronden en een constant tempo kan aanhouden. Ook is zo’n MTB van 29 inch comfortabeler, want de fiets biedt meer weerstand bij bijvoorbeeld hobbels dan een 26 inch MTB. Een 29 inch MTB is wel minder wendbaar en heeft een minder snelle acceleratie. Een MTB met een 26 inch frame zorgt voor meer wendbaarheid op de fiets en een 26 inch mountainbike is een stuk lichter dan een frame van 29 inch. Een 26 inch wordt het meest gekozen door de mountainbikers.

26 inch frame goedkoop online bestellen

Voordelen van een MTB kopen bij Salden zijn onder andere de gratis thuisbezorging en het makkelijk ruilen en retourneren. Daarnaast kunnen onze vakkundige medewerkers jouw mountainbike in zijn geheel afmonteren. Zo krijg je een complete MTB waar je gelijk mee het parcours op kan. Frames zijn ook los te bestellen en je vindt de goedkoopste 26 inch frames bij Salden. Bestel op werkdagen voor 14.00 uur jouw nieuwe frame en je hebt het morgen al in huis. Je bent ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Limbricht. Wij helpen je graag met het zoeken naar de perfecte mountainbike of het beste frame.