Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

9 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

9 artikel(en)

» Cyclocross frames

Van €  299,00 tot €  899,00

Cyclocross frame kopen

Cyclocross frames, of veldrijd frames, zijn speciale frames voor je cyclocross fiets. De framez zijn licht van gewicht, erg sterk en ideaal voor het ruige parcours. Met een goed cyclocross frame heb je geen problemen met de overharde wegen, bossen en velden.

Cyclocross frame

Als je een cyclocross frame gaat kopen is de framemaat het belangrijkste. De frames lijken gelijk aan het frame van een racefiets, maar ze verschillen toch op meerdere punten. Zo is er meer ruitme voor het modder op de banden, remmen en voorvork. Hierdoor kun je met gemak elke modderpoel meenemen. Ook is het frame kleiner dan bij een normale racefiets, zodat je makkelijker kan afstappen. Allereerst moet je de framemaat wetenen dan is het zoeken in ons uitgebreide assortiment aan goedkope cyclocross frames. Naast cyclocross frames bieden wij ook volledige cyclocross fietsen.

Cyclocross fiets opbouwen

Wil je zelf je Cyclocross fiets opbouwen? Ook dat is mogelijk. Wij hebben meerdere Cyclocross fietsen die je zelf verder kan opbouwen. Jouw eigen perfecte cyclocross fiets.

goedkope cyclocross fiets