• Direct Import: Door het uitsluiten van importeur en groothandel kunnen wij U als klant extra voordeel geven, waardoor vaak supervoordelige aanbiedingen ontstaan.
 
  • Web only: Sommige artikelen worden beheert in een extern magazijn en zijn derhalve niet beschikbaar om te kopen of passen in onze winkel in Limbricht.
 
  • Ltd. Edition: Sommige fabrikanten vervaardigen een speciale collectie speciaal voor Math Salden waarbij we extra voordelig aan kunnen bieden.
 
  • Laagste prijsgarantie Wordt het betreffende artikel elders binnen de Benelux goedkoper op internet of in advertenties aangeboden, dan passen wij de prijs graag voor U aan. Dit kan tot maximaal 2 weken na aankoop van het product. Dit geldt enkel voor reguliere collecties binnen het officiële dealerkanaal, overjarige artikelen, opruimingen, stocklots en stock clearances zijn hierbij uitgesloten. Indien van toepassing geldt de prijs icm de Math Salden Goldcard.
 
  • Kies groep, wielen en specificaties: Jij bepaalt welke fiets wij voor jou bouwen. Nadat je het gewenste frame hebt gekozen mag je nu ook kiezen voor de afmontagegroep waarbij kettingbladen en maat van de cassette ook nog naar wens zijn. Als je dan je favoriete wielset hebt gekozen kunnen wij aan de slag om je eigen droomfiets te bouwen.


  • Inruildeal mogelijk in de winkel voor dit model: Normaliter maken we liefst meteen de best mogelijke prijs, maar soms is dat niet mogelijk door interventie van fabrikant of leverancier en dan is het maken van een prijs met inruil wellicht een optie.

 

  • Kom naar de winkel voor speciale acties: Helaas is het tegenwoordig zo dat we online niet alle winkelprijzen mogen ventileren en dan kan het zomaar zijn dat we in de winkel goedkoper aanbieden.

 

  • Ook te huur: Deze fietsen zijn te huur voor € 70,- per week of € 15,- per dag met € 20,- administratiekosten. Ophalen en terugbrengen in de winkel is dan wel de enige optie.

 

  • Enkel winkelverkoop: Sommige fabrikanten willen niet dat hun producten met de post verzonden worden zonder dat ze deugdelijk afgemonteerd zijn. Omdat een fiets geen Ikea kastje is wat je met een handleiding stap voor stap kan afmonteren als je in die materie niet thuis bent, kunnen betreffende fietsen enkel in onze winkel in Limbricht afgehaald worden. We kunnen dan wel ter plekke een speciale Math Salden totaalprijs maken. Bij fietsen die wel verzonden worden moet de ontvanger overigens zelf zorg dragen voor een monteur die de deugdelijke afmontage kan verzorgen.

 

  • BTW korting + 10%: Idere nederlander is BTW plichtig en dus wij ook, maar we kunnen wel een korting in de grootte van de BTW geven plus nog eens 10% extra, gerekend vanaf de adviesprijs op betreffende producten.