Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

» Onderhoudsmiddelen

Van €  1,35 tot €  46,95

Onderhoudsmiddelen racefiets

Je wilt altijd een fijen ronde rijden en daarom investeer je veel geld en tijd in je racefiets. Het is dan ook erg belangrijk dat je de racefiets goed onderhoud. Door regelmatig je racefiets of mountainbike na te lopen en met zorg en regelmaat te onderhouden voorkom je onnodige reparaties en blijft de fiets in perfecte staat.

Regelmatig onderhoud

Regelmatig je racefiets nakijken is eenvoudig, kost weinig tijd en je fiets blijft er soepel van rijden. Ook is de slijtage minder en de fiets blijft er ook in goede staat uitzien. Een goed onderhouden fiets is ook een betrouwbare en veilige fiets. Wij raden dan ook aan om voor elke rit je fiets te controleren, tijdens de rit eventuele kleine reparaties al te doen en na de rit de fiets in goede staat weer weg te zetten.

Onderhoud voor de rit

Voor elke rit is het aan te raden om je racefiets goed te controleren, denk hierbij aan het controleren van de:

 • Bandenspanning en de snelspanners van de wielen
 • Remmen en de werking hiervan
 • Schakelmechanisme en de werking

Onderhoud tijdens de rit

Tijdens de rit is het lastiger om eventuele grote reparaties te doen. Maar door goed op te letten wat er met je fiets gebeurd kun je eventuele kleine mankementjes merken aan je racefiets en die direct repareren. Door dit snel te doen kun je voorkomen dat het een groter probleem wordt.

Onderhoud na de rit

Na elke rit  dien je preventief en actief onderhoud te plegen aan je racefiets of mountainbike en deze goed schoon weg te zetten. Dit verlengt het plezier en comfort van de fiets.

Bij het schoonmaken van de racefiets raden wij biologsich afbreekbaar materiaal aan, dit voor het milieu. Maak direct na de rit de racefiets, en zeker de mountainbike, schoon. Het vuil zit dan nog los en is dan makkelijker te verwijderen, daarnaast werkt het dan niet in op de onderdelen.

A-merken onderhoudsmiddelen

Wij van Salden.nl hebben een groot assortiment aan goedkope onderhoudsmiddelen voor je racefiets. Voor een kleine prijs is jouw racefiets of mountainbike altijd in goede staat. Wel staan wij natuurlijk voor kwaliteit en daarom hebben wij alle A merken in onze winkel en webshop, waaronder: FinishLine, Cyclon, Shimano, Brunox, BBB, Protect-All, Super Help en Park Tool.

Voor vragen en tips mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.