Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 62 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 62 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Verlichting

Van €  6,95 tot €  239,95

Verlichting racefiets

In de avonduren een ronde fietsen is voor veel wielrenners genieten, de ondergaande zon, de rust op de wegen. Toch brengt dit ook gevaren met zich mee. Door de invallende duisternis is de zichtbaarheid van jou op de weg een stuk slechter. Wij raden dan ook aan om altijd met verlichting op pad te gaan. Door zowel voor als achter een licht te dragen op de fiets ben je voor je medeweggebruikers goed zichtbaar. Dit voorkomt ongelukken en natuurlijk ook eventuele boetes.

Voorop de fiets dien je altijd een wit licht te voeren, dat niet knippert. Achterop moet je een rood licht voeren dat ook niet knippert. Alle verlichting voor de racefiets in ons assortiment is geschikt om de openbare weg mee op te gaan, zo kun jij veilig jouw ronde fietsen.

Wij hebben verschillende soorten verlichting, onder andere van BBB en Blackburn, met verschillende lichtsterktes. De lichtsterkte wordt gemeten in Lumen, en de range is erg groot, van 30 lumen, wat weinig licht is, tot 3600 lumen dat erg veel licht geeft.  

Wij bieden goedekope verlichting voor je racefiets, maar welke je ook aanschaft, je bent een stuk veiliger en zichtbaarder op de weg.