Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

8 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

8 artikel(en)

» Hartslagmeters

Van €  64,95 tot €  349,95

Hartslagmeter voor het wielrennen

Een hartslagmeter is een goede tool om tijdens het trainen mee te werken. Zo kun je beter je fietstempo bepalen en bepaalde trainingsdoelen behalen. Houdt er wel rekening mee dat het fietstempo bepalend is, mocht je hartslag licht oplopen tijdens een lange duurtraining dan is dat niet erg. Dit heeft onder andere te maken met het vochtverlies tijdens het trainen.

Om goed te kunnen trainen is het belangrijk dat je meer weet over de juiste hartslag die je kunt aanhouden bij de verschillende trainingen. Zodra je dat weet kun je met de goedkope hartslagmeters voor het wielrennen die wij aanbieden een goede training fietsen.

Hartslagmeter van A merken

Aangezien het hart het belangrijkste onderdeel van je lichaam is hebben wij gekozen voor de hoogwaardige kwaliteit van Polar hartslagmeters. Hierdoor verkopen wij alleen de beste kwalitatieve hartslagmeters voor de wielertrainingen. Er zijn speciale sporthorloges zoals de Polar V800 GPS HR Multi-Sporthorloge, waarmee je naast de harstslag ook rondetijden en kilometer tijden kan meten, maar wij hebben ook de goedekope hartslagmeters die alleen gericht zijn op het meten van de hartslag, zoals de Polar FT1 Hartslaghorloge.

Voor elke wielrenner, van recreant tot de fanatieke renner, is er een geschikte hartslagmeter te vinden bij Salden.