Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

» Bidons

Van €  1,00 tot €  24,95

Bidons en houders

Een bidon is een must have voor op de fiets. Bij tochten van meer dan een uur kun je niet zonder een extra bidon met een sportdrank of gewoon water. Uitdroging en honger (de bekende hongerklop), zijn funest tijdens een toertocht of wedstrijd. Bij Math Salden vindt je dan ook diverse fietsaccessoires, fietsonderdelen en kleding die tegen zeer scherpe tarieven aangeboden worden, waaronder een groot assortiment bidonnen. Bidons en de daarbij horende bidonhouder zijn ook terug te vinden op Salden.nl. Bij ons vindt je bidons en bidonhouders van de bekende merken die in kleuren, maten en ontwerpen te verkrijgen zijn.

Vertrouwde merken

Fan van een bepaald merk? Math Salden heeft een breed assortiment bidons en houders waaruit u kunt kiezen. De volgende merken zijn in onze (web)winkel terug te vinden: 4ZA, Assos, BBB, Bianchi, Bontrager, Born, Castelli, Tacx en Elite.

Verschillende maten en materialen

Welk type bidon en/of houder je koopt is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. We hebben bij het samenstellen van ons productaanbod rekening gehouden met de standaardmaten als meer afwijkende maten. Welke bidon je ook koopt, het houdt je gehydrateerd tijdens de rit.