Tacx

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Deze passie is de drijfveer achter de hele organisatie en zichtbaar in alle afdelingen; van inkoop tot productie en productontwikkeling tot logistiek. We ontwikkelen innovatieve producten van hoge kwaliteit die jou inspireren om je grenzen te verleggen FIETSERS IN HART EN NIEREN Vanaf het begin zijn we al nauw betrokken geweest bij de wielersport. Dit is altijd de leidraad geweest in onze beslissingen en heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. 

Shoppen bij
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Toen wielrenners hoge kwaliteit fietsonderdelen nodig hadden, maakten wij dit mogelijk door ze zelf te produceren. Toen renners zich wilden opwarmen voor een race, zijn we gestart met het maken van rollenbanken. Toen renners effectief wilden trainen in de winter, zijn we fietstrainers gaan maken. En toen er efficiënter getraind moest worden, hebben we ze interactief gemaakt.

INVENTING THE FUTURE
Onze geschiedenis is doorspekt met de ontwikkeling van de toekomst. We gaan de grootste uitdagingen aan en blijven de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Zo zijn we in staat om grensverleggende producten met state-of-the-art ontwerpen te ontwikkelen. Wij waren in het jaar 2000 de eersten die de computer koppelden aan fietstrainers en introduceerde zo een compleet nieuwe manier van trainen.

In 2015 lanceerden we de NEO Smart; de meest nauwkeurige, realistische en stille trainer van het moment dankzij een unieke techniek. Parellel aan de ontwikkeling van de NEO werkten we aan de Magnum: de eerste hardloopband waar je op kunt fietsen zodat je binnenshuis volledig vrij en met echte hellingen kunt fietsen.

SINDS 1957
Op 1 mei 1957 zijn we gestart als fietsenwinkel in Wassenaar. In 1964 begonnen we met het ontwikkelen van uitlaten voor motoren, de eerste stap richting meer. In 1969 verplaatste de fietsenwinkel in het dorp naar een kleine fabriek op een industrieterrein. Naast rollenbanken introduceerden we indoor fietstrainers en fietsendragers voor auto’s. Later werden bidons en gereedschappen toegevoegd aan ons productassortiment. Wat ooit begon als een kleine, lokale fietsenwinkel en bescheiden producent van rollenbanken is uitgegroeid tot een wereldwijd welbekend merk dat innovatieve producten biedt aan atleten in meer dan 80 landen.

MADE IN THE NETHERLANDS
Eén van onze grote krachten ligt in het feit dat praktisch alles in huis wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Productideeën en optimalisaties worden snel ontwikkeld, getest en geautomatiseerd. Van ontwerp tot matrijzen en uiteindelijke productie, alles gebeurt onder één dak. Hierdoor kunnen we garanderen dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn.

CHOICE OF CHAMPIONS
Om de wielersport te steunen zijn we technisch partner van veel WorldTour teams, Pro-continental teams, Continental teams, damesteams, triatleten, schaatsers, veldrijders en MTB teams. Daarnaast zijn we ook partner van federaties zoals de UCI. We zorgen ervoor dat onze producten perfect aansluiten bij jouw wensen door ze samen met de professionele renners te ontwikkelen.

Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.