Sks

SKS is fabrikant van pompen, spatborden, tools, zadeltasjes en andere accessoires.
Tonen als

Producten 13 tot 19 van 19 totaal

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. SKS Rennkompressor 1941 voetpomp met koperen kop-Oranje
  Aan vergelijking toevoegen
 2. SKS Shockboard XL 29" voorspatbord
  Aan vergelijking toevoegen
  SKS Shockboard XL 29" voorspatbord
  Vanaf € 12,39 Normale prijs € 14,99
 3. SKS slang met multivalvekop voor Rennkompressor
  Aan vergelijking toevoegen
  SKS slang met multivalvekop voor Rennkompressor Adviesprijs € 16,95
  Special Price € 14,01 Normale prijs € 16,95
 4. SKS Speedrocker spatbordset-Zwart
  Aan vergelijking toevoegen
  SKS Speedrocker spatbordset-Zwart Adviesprijs € 49,99
  Special Price € 41,31 Normale prijs € 49,99
 5. SKS X-Board Dark framespatbord-Zwart
  Aan vergelijking toevoegen
  SKS X-Board Dark framespatbord-Zwart Adviesprijs € 9,99
  Special Price € 8,26 Normale prijs € 9,99
 6. SKS X-Board framespatbord
  Aan vergelijking toevoegen
  SKS X-Board framespatbord Adviesprijs € 9,95
  Special Price € 8,22 Normale prijs € 9,95
 7. SKS Zipflinger pompslang
  Aan vergelijking toevoegen
  SKS Zipflinger pompslang Adviesprijs € 14,99
  Special Price € 12,39 Normale prijs € 14,99
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

SKS pompen en accessoires

SKS Germany

Ride on!

Als toonaangevende fabrikant van fietsaccessoires zorgen we er al bijna honderd jaar voor dat de fietswielen blijven draaien. Elke dag brengen we onze slogan Ride On! tot leven. Door vaart te maken, succesvolle wegen in te slaan en onze doelen te bereiken. Met bewezen producten, innovatieve oplossingen en frisse ideeën. “Made in Germany” weerspiegelt daarbij de hoge normen die wij hanteren in kwaliteit, functionaliteit en design. De ervaring en creativiteit van onze inhouse afdelingen Ontwerp en Productie zorgen continu voor nieuwe, innovatieve producten die de zwaarste testen hebben doorstaan.

Hoogwaardige mini- en framepompen en precisie schokdemper- en vloerpompen, waaronder de kultpomp de RENNKOMPRESSOR, voeren het luchtpompbereik aan . Alle pompen kenmerken zich door comfortabele functies, een hoge pompcapaciteit en solide materialen. SKS GERMANY is ook wereldwijd bekend om zijn assortiment innovatieve spatborden, met oplossingen voor alle formaten wielen en frames. Voor een optimale bescherming tegen vuil en waterspray.

Naast de compacte fietsgereedschappen, kettingkasten, bike bags en bidon en bidonhouders is er nu ook een nieuwe lijn fietsverzorgingsproducten in het leveringsprogramma van SKS GERMANY opgenomen, voor nog meer fietscomfort.

 

SUCCESVOL ZONDER OMWEGEN

Juist in deze tijd van globalisering is het voor bedrijven met een mooie traditie een uitdaging én passie om concurrerend te blijven produceren in Duitsland en daarmee meer dan driehonderd mensen uit de regio aan het werk te houden. SKS is bovendien onderscheiden als ‘Excellent Leerbedrijf’, omdat continu tot dertig jongeren worden opgeleid binnen het bedrijf.

Ook buiten het bedrijf is SKS actief. Zo worden verschillende jeugd- en amateurwielerploegen en regionale wielerwedstrijden door SKS ondersteund. Met als een van de hoogtepunten de jaarlijkse SKS Marathon, onderdeel van het Mountainbike-festival in Sundern, waar actieve bikers uit verschillende landen de Sauerlandse hoogten proberen te bedwingen. Traditiegetrouw doen ook veel Nederlanders mee, met vaak goede resultaten. SKS is altijd aanwezig, met professionele fietsaccessoires en het markante logo in SKS-oranje. Een kleur die symbool staat voor kracht, dynamiek en vooruitgang. Lichtend als het vuur dat al meer dan negentig jaar brandt in het hart van het bedrijf.

Copyright © juli 2022 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.