Lezyne

Lezyne is fabrikant van fietsaccessoires en met name sterk in de segmenten minipompen, voetpompen, zadeltasjes, bidonhouders en computers. Niet te vergeten hebben ze ook een groot gamma fietsverlichting.
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 51 totaal

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. Lezyne 11-speed Chain drive
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne 11-speed Chain drive Adviesprijs € 39,95
  € 39,95
 2. Lezyne CNC Chain Rod
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne CNC Chain Rod Adviesprijs € 44,95
  € 29,95
 3. Lezyne CNC Pedal Rod
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne CNC Pedal Rod Adviesprijs € 35,95
  € 24,95
 4. Lezyne CNC Rod
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne CNC Rod Adviesprijs € 31,95
  € 18,95
 5. Lezyne Connect Drive Pro 1000XL / Strip Connect Pair
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne Connect Drive Pro 1000XL / Strip Connect Pair Adviesprijs € 159,95
  Special Price € 119,96 Normale prijs € 159,95
 6. Lezyne CR2032 batterijen (2st)
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne CR2032 batterijen (2st) Adviesprijs € 3,95
  € 3,95
 7. Lezyne CR2032 batterijen (8st)
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne CR2032 batterijen (8st) Adviesprijs € 10,95
  € 10,95
 8. Lezyne Flow SL-L bidonhouder
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne Flow SL-L bidonhouder
  Vanaf € 10,95
 9. Lezyne Flow SL-R bidonhouder
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne Flow SL-R bidonhouder
  Vanaf € 10,95
 10. Lezyne GPS Front CM stuurhouder
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne GPS Front CM stuurhouder Adviesprijs € 16,95
  € 16,95
 11. Lezyne GPS O-ring stuurhouderset
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne GPS O-ring stuurhouderset Adviesprijs € 6,95
  € 6,95
 12. Lezyne Grip Drive HP minipomp
  Aan vergelijking toevoegen
  Lezyne Grip Drive HP minipomp Adviesprijs € 31,95
  Vanaf € 32,95
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina
Over Lezyne
Lezyne is opgericht op 1 maart 2007, door het industrie-icoon (en het Duitse Micki Kozuschek). In het begin van zijn carrière als professionele triatleet begon Kozuschek Maxcycles en bracht hij betaalbare, hoogwaardige fietsen en kleding op de Duitse markt. Kort na de verhuizing naar de VS richtte Kozuschek Truvativ op, dat uitgroeide tot een toonaangevende fabrikant van OEM- en aftermarket-wielonderdelen. In 2004 verkocht Kozuschek Truvativ aan SRAM en begon een twee jaar durende pauze van de fietsindustrie om zich te concentreren op het bouwen van zijn droomhuis en het doorbrengen van tijd met zijn gezin.
Lezyne voor het zevende jaar, in 2013,
In 2007 is Kozuschek met Lezyne - Engineered Design opnieuw in de fietsindustrie terechtgekomen.
In een tijd waarin slecht ontworpen, slecht gekopieerde kunststof catalogusaccessoires de standaard waren, was het doel van Lezyne om hoogwaardige accessoires te ontwikkelen en te produceren die aan dezelfde hoge eisen voldoen als hoogwaardige fietscomponenten. Kortom, Lezyne's doel was Engineered Design.
Vandaag de dag blijft het doel hetzelfde en Lezyne is nu een leider in de fietsaccessoiresbranche met wereldwijd bekroonde producten.
Innovatieve producten zoals de CNC-vloerdrive met een veilige ABS-klauwplaatverbinding, de Carbon Road Drive met lichtgewicht Full Carbon-technologie en multi-gereedschappen met behulp van Center-Pivot-bitontwerp, die Lezyne onderscheidt van de concurrentie en een voorsprong heeft.
Sinds 2011 ontwikkelt Lezyne LED-lampen en heeft onderweg weer nieuwe maatstaven gezet in design en functie. Een team van eigen productontwerpers en ingenieurs werkt onder leiding van Micki Kozuschek aan het creëren van de hoogste kwaliteit verlichting in de industrie. Alle Lezyne LED's zijn getest in Lezyne's eigen integrerende bol; een instrument dat wordt gebruikt om de lumenoutput te meten. Lezyne ontwikkelde ook haar eigen lenzen om de best mogelijke optiek voor fietsverlichting te produceren. Meer informatie over LED-technologie vindt u hier.
In 2015 voegde Lezyne een nieuwe categorie toe aan hun lijn door de introductie van GPS-computers. Hoewel het een enorme onderneming was, was het een natuurlijke evolutie voor het merk dat al een kernteam van top computer- en elektrotechnici had. Lezyne's GPS-computers zijn in eigen huis ontwikkeld om licht, gebruiksvriendelijk en boordevol functies te zijn. Een van de belangrijkste kenmerken van de GPS-computers is de mogelijkheid om te koppelen met de Lezyne Ally-telefoonapplicatie, die e-mail-, sms- en telefonische meldingen mogelijk maakt.
Op weg naar jaar 10 laat het productassortiment van Lezyne zien dat het merk opnieuw een nieuwe standaard heeft gezet voor de markt van fietsaccessoires. Hun LED assortiment blijft zich verbeteren en is toonaangevend in de industrie op het gebied van technologie, kwaliteit en lumen output. Lezyne heeft ook een geïntegreerde digitale meter met een laag profiel in hun handpompen geïntegreerd, waardoor ze de meest technologisch geavanceerde handpompen van dit moment zijn.
Lezyne's hoofdkwartier is gevestigd in San Luis Obispo, Californië, VS; al hun producten worden vervaardigd en geassembleerd in hun fabriek in Taichung, Taiwan, of door nauw samen te werken met nabijgelegen leveranciers die exclusief voor Lezyne onderdelen produceren. Onderdeel van de fabrieksploeg is ook een eigen kwaliteitscontroleteam, bestaande uit ingenieurs die toezicht houden op de bouw. Deze site ondersteunt ook een magazijn van waaruit Lezyne haar producten naar distributeurs wereldwijd verstuurt. Hoewel het niet nodig is om een fervent fietser te zijn, hebben veel medewerkers van Lezyne een passie voor fietsen en testen ze graag de producten van Lezyne voordat ze in productie worden genomen.
Daarnaast sponsort Lezyne met trots topsporters waaronder Team Lotto-Soudal, Cedric Gracia, Danny MacAskill, en nog veel meer.
Lezyne is een combinatie van liefde voor het fietsen en een passie voor design - prachtig ontworpen, intelligent ontworpen en functioneel compleet.
Copyright © februari 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.