Kask

Italiaanse maker van populaire fietshelmen. Onder andere gedragen door onze eigen Wout Poels en tourwinnaar Chris Froome van Cyclingteam INEOS.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kask Caipi fietshelm
  Kask Caipi fietshelm Adviesprijs € 155,00
  Vanaf € 139,50
 2. Kask Mojito³ fietshelm
  Kask Mojito³ fietshelm Adviesprijs € 149,00
  Vanaf € 134,10
 3. Kask Valegro fietshelm
  Kask Valegro fietshelm Adviesprijs € 209,00
  Vanaf € 188,10
 4. Kask Protone fietshelm
  Kask Protone fietshelm Adviesprijs € 235,00
  Vanaf € 211,50
 5. Kask Utopia fietshelm
  Kask Utopia fietshelm Adviesprijs € 249,00
  Vanaf € 224,10
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
De onderneming
KASK, gevestigd in Italië, is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit. In elk toepassingsgebied staan KASK-helmen op de voorgrond, of het nu gaat om skiën, fietsen, bergbeklimmen, paardrijden, redding of veiligheid.
KASK, geboren in 2004, is een relatief jong bedrijf, maar dankzij een getalenteerd team van deskundige ingenieurs en partnerschappen met de toonaangevende fabrieken in Italië, heeft het bedrijf in deze korte tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt, gekenmerkt door succes. KASK heeft prijzen als ISPO en Eurobike gewonnen.
De missie van KASK is om een perfecte balans te bewaren tussen technologische uitmuntendheid, functionaliteit, veiligheid en aantrekkelijk design in hun producten. KASK onderzoekt en zoekt voortdurend naar manieren om verder te gaan en de kwaliteit van KASK-helmen nog verder te verbeteren. KASK behoort nu tot de topmerken in de sport- en buitensport. KASK zet zich in voor het handhaven van de hoogste normen in de productie van veiligheidshelmen om zo de hoogste kwaliteit te garanderen en de beste veiligheidshelmen te bieden aan de meest veeleisende klanten.
Naast de zuivere kwaliteit van de materialen en de unieke elegantie van het KASK-design, geven KASK veiligheidshelmen voor buitensporten de sporters de onbetaalbare vrijheid om te weten dat ze beschermd zijn. KASK's perfect ergonomische helmen, volledig in Italië geproduceerd, zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van topsporters in de wereld, en daarom garanderen ze de drager een ongeëvenaard comfort, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. KASK-helmen danken hun unieke kwaliteiten aan het genie van het door het KASK-team ontwikkelde geïntegreerde structuursysteem, dat de grootst mogelijke bescherming combineert met de lichtst mogelijke massa van de helm om comfort en veiligheid voor de drager te garanderen.
De KASK-kwaliteit is een garantie dankzij de vele zorgvuldig gecontroleerde veiligheidstests en innovatieve technologieën die bij het ontwerp van de helmen worden gebruikt. Alle KASK-producten worden voor 100% in Italië gemaakt en hebben de strengste veiligheids- en kwaliteitstests van het kenmerkende CSD-project van KASK - ComfortSafetyDesign - doorstaan. Alle exclusieve ontwerpen en producteigenschappen van KASK die in de helmcollecties zijn geïmplementeerd, zijn absoluut innovatief, gepatenteerd en beschermd door talrijke patenten. KASK doet geen concessies als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Elk KASK-product dat u koopt, garandeert uw tevredenheid en veiligheid.
Laat KASK u meenemen op uw volgende avontuur!
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.