Hutchinson

Hutchinson Banden is een Franse fabrikant van banden die al meer dan 160 jaar actief is. Het bedrijf werd in 1853 opgericht door Hiram Hutchinson, een Amerikaanse zakenman die oorspronkelijk oliegoederen produceerde. Hutchinson verhuisde naar Frankrijk en zag daar de potentie in van rubberproductie.

In 1855 begon het bedrijf met de productie van rubberen laarzen, gevolgd door de productie van autobanden in 1890. Hutchinson Banden was een pionier in de bandenindustrie en werd al snel een gerenommeerde fabrikant.

Gedurende de jaren heeft Hutchinson Banden constant geïnnoveerd en nieuwe technologieën ontwikkeld. Ze stonden bekend om hun expertise op het gebied van rubbercompound en het gebruik van geavanceerde materialen. Het bedrijf heeft verschillende patenten op zijn naam staan, met name op het gebied van tubeless banden.

Hutchinson Banden heeft zich door de jaren heen uitgebreid naar verschillende sectoren, waaronder automotive, vrachtwagens, motorfietsen, fietsen en lucht- en ruimtevaart. Het bedrijf heeft partnerships en samenwerkingen met grote automerken en fietsfabrikanten over de hele wereld.

Tegenwoordig is Hutchinson Banden een wereldleider in de bandenindustrie. Ze blijven zich richten op innovatie, duurzaamheid en het leveren van hoogwaardige banden voor verschillende toepassingen.

Hutchinson
Tonen als

3 producten

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. Hutchinson Fusion 5 Galactik Tubetype 11Storm vouwband-Zwart
  Aan vergelijking toevoegen
  Hutchinson Fusion 5 Galactik Tubetype 11Storm vouwband-Zwart Adviesprijs € 64,99
  Vanaf € 29,90
 2. Hutchinson Tundra TR Hardskin vouwband-Classic-700x40c
  Aan vergelijking toevoegen
  Hutchinson Tundra TR Hardskin vouwband-Classic-700x40c Adviesprijs € 54,99
  € 47,90
 3. Hutchinson Tundra TR Reinforced+ vouwband-Zwart-700x40c
  Aan vergelijking toevoegen
  Hutchinson Tundra TR Reinforced+ vouwband-Zwart-700x40c Adviesprijs € 44,99
  € 44,99
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.