GripGrab

Nog niet zo heel lang in het assortiment van Math Salden, maar met een vliegende start begonnen. Dat geeft al aan hoe populair dit merk is op het gebied van oa fietshandschoenen en overschoenen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 59

Van hoog naar laag sorteren
 1. GripGrab Aerolite wielrenhandschoenen
  GripGrab Aerolite wielrenhandschoenen
  Vanaf € 40,00
 2. Gripgrab Aqua Shield High Cut Road overschoenen
  Gripgrab Aqua Shield High Cut Road overschoenen
  Vanaf € 48,00
 3. Gripgrab Arctic overschoenen
  Gripgrab Arctic overschoenen
  Vanaf € 56,00
 4. GripGrab bandana
  GripGrab bandana
  Vanaf € 20,00
 5. GripGrab Classic High Cut fietssokken
  GripGrab Classic High Cut fietssokken
  Vanaf € 9,10
 6. GripGrab Classic Low Cut fietssokken
  GripGrab Classic Low Cut fietssokken
  Vanaf € 7,20
 7. GripGrab Classic Regular Cut fietssokken
  GripGrab Classic Regular Cut fietssokken
  Vanaf € 8,00
 8. GripGrab Classic Thermal armstukken
  GripGrab Classic Thermal armstukken
  Vanaf € 28,00
 9. GripGrab Classic Thermal beenstukken
  GripGrab Classic Thermal beenstukken
  Vanaf € 40,00
 10. Gripgrab Cloudburst winterhandschoenen
  Gripgrab Cloudburst winterhandschoenen
  Vanaf € 64,00
 11. GripGrab Cycling cap
  GripGrab Cycling cap
  Vanaf € 10,50
 12. Gripgrab CyclinGaiter Hi-Vis enkelsokken
  Gripgrab CyclinGaiter Hi-Vis enkelsokken
  Vanaf € 12,00
Pagina
per pagina
Over GripGrab
GripGrab is gebaseerd op een passie voor fietsen en hardlopen en de droom van het bouwen van een merk van producten die deze sporten aangenaam maken, hoe koud, nat of winderig het ook is. Accessoires van hoge kwaliteit maken het verschil tussen te warm of te koud zijn, tussen nat of droog zijn, aërodynamisch of slap zijn en tussen gezien of niet gezien worden. Dit zijn de producten waar we voor leven en ademen.
WE INSPIREREN EN MAKEN HET MOGELIJK
Onze producten maken het fietsen en hardlopen aangenaam, hoe koud, nat of winderig het ook is - en een puur plezier als de lucht blauw is. Maar onze missie om 'je daarbuiten te krijgen' houdt hier niet op:
Wij ondersteunen atleten met een echte passie voor hardlopen of fietsen, atleten die anderen inspireren om meer te fietsen, meer te rennen of actiever te zijn in het algemeen. Dit zijn onze lokale helden. We delen hun verhalen en brengen ze tot leven op onze blog, met als doel meer mensen te inspireren en te motiveren om onder alle omstandigheden van hun sport te genieten.
WIJ FOCUSSEN!
Wij zijn gespecialiseerd in accessoires voor fietsen en hardlopen. De stukjes en beetjes die een bijproduct zijn voor andere merken zijn alles wat ons interesseert. Dat stelt ons in staat om veel aandacht te besteden aan detail in elk afzonderlijk model in ons assortiment en daarom kunt u een zeer hoog niveau van kwaliteit en functionaliteit verwachten in elk afzonderlijk GripGrab model.
INGEBOUWD IN DE STEM VAN ONZE KLANTEN
Wij waarderen de mening van onze diverse klanten, van professionals en amateurs tot mensen die gewoon genieten van een actieve levensstijl. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten of de verbetering van bestaande producten wordt voortdurend rekening gehouden met de feedback die we krijgen.
UW FEEDBACK IS ZEER WELKOM
Ons doel is duidelijk; het produceren van accessoires van de hoogst mogelijke standaard; het verbeteren van uw prestaties en comfort, als gevolg daarvan. Als u iets ervaart over onze producten dat u niet bevalt, laat het ons dan weten, zodat we het kunnen verbeteren. Ga naar onze product feedback pagina en vul het formulier in.
Copyright © juli 2022 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.