gebioMized

Gebiomized is een bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsmetingen. Voor het optimaliseren van de houding op de fiets tot het afstellen van je schoenplaatjes. Helemaal niche daarentegen is de zadeldrukmeting die zij, en ook Math Salden, aanbieden. Hiermee kunnen we de exacte drukverdeling op elk willekeurig zadel meten. Daarmee worden eventuele drukpunten snel duidelijk. Door de jarenlange ervaring en verzamelde dat met zadeldrukmetingen ontstond het idee om zelf zadels te gaan aanbieden en daarmee werden de Gebiomized zadels geboren.
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. gebioMized Sleak Channel zadel
    gebioMized Sleak Channel zadel Adviesprijs € 179,00
    Vanaf € 179,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebiomized zadels

Bikefitting
In elke fietsmontage streeft gebioMized naar de best mogelijke eenheid van rijder en fiets. Centraal hierbij staat de individueel perfecte balans tussen prestaties, comfort en aerodynamica.
Met behulp van high-definition videotechniek en drukmeting op alle contactpunten voeren we alle analyses uit onder realistische omstandigheden.
Gebiomized
Sinds 2001 werken we bij gebioMized aan de optimale rijpositie. Ons dynamische fietsfittingconcept is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Münster en wordt nu in meer dan 25 landen over de hele wereld gebruikt.
Naast de bijpassende meettechnologie bieden we cursussen aan op verschillende niveaus en in verschillende talen voor de internationale fietsmontagewereld.

Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.