FSA

Full Speed Ahead, dat is waar FSA voor staat en de naam spreekt boekdelen. Bekend geworden door de productie van carbon cranks en uitgegroeid tot volwaardige onderdelenleveranciers voor de racefiets en mountainbike. Stuurbochten, stuurpennen, zadelpennen, wielsets en zelfs completen groepsets maken ze tegenwoordig. Full Speed Ahead (FSA) produceert fietsonderdelen van wereldklasse voor wegwielrennen en mountainbiken en wij ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbike teams. Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, ontwerp en productie is belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend in ons productassortiment investeren en ervoor zorgen dat we de allerbeste onderdelen leveren - voor zowel professionele als enthousiaste rijders. Wij sponsoren niet alleen teams en atleten van wereldklasse, maar werken ook zeer nauw met hen samen en gebruiken hun expertise en feedback om ons te helpen bij de ontwikkeling van de volgende reeks producten. Dit, gecombineerd met onze passie, toewijding aan innovatief ontwerp, onderzoek en ontwikkeling en materialen/fabricageprocessen zorgt ervoor dat we technisch superieure componenten leveren die de ultieme prestaties leveren waar de renners om vragen, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Blijf in contact met alles wat Full Speed Ahead via website, Facebook-pagina en YouTube-kanaal.

FSA

Bedrijf

Full Speed Ahead (FSA) produceert fietsonderdelen van wereldklasse voor wegwielrennen en mountainbiken en wij ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbike teams.
Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, design en productie is belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in ons productassortiment, om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke componenten leveren - voor zowel professionele als enthousiaste rijders.
Wij sponsoren niet alleen teams en atleten van wereldklasse, maar werken ook zeer nauw met hen samen en gebruiken hun expertise en feedback om ons te helpen bij de ontwikkeling van de volgende reeks producten. Dit, gecombineerd met onze passie, toewijding aan innovatief ontwerp, onderzoek en ontwikkeling en materialen/fabricageprocessen zorgt ervoor dat we technisch superieure componenten leveren die de ultieme prestaties leveren waar de rijders om vragen, en dat alles tegen een concurrerende prijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. FSA SL-K triple cabon crankset
  FSA SL-K triple cabon crankset Adviesprijs € 50,00
  Vanaf € 50,00
 2. FSA Wing Pro Compact Custom Wilier stuurbocht
  FSA Wing Pro Compact Custom Wilier stuurbocht Adviesprijs € 74,95
  Vanaf € 49,95
 3. FSA Shimano 110mm kettingblad
  FSA Shimano 110mm kettingblad Adviesprijs € 22,90
  Vanaf € 22,90
 4. FSA Team 11sp ketting
  FSA Team 11sp ketting Adviesprijs € 29,90
  € 19,90
 5. FSA K-Force light zadelpen
  FSA K-Force light zadelpen
  Vanaf € 69,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2019 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.