FSA

Full Speed Ahead, dat is waar FSA voor staat en de naam spreekt boekdelen. Bekend geworden door de productie van carbon cranks en uitgegroeid tot volwaardige onderdelenleveranciers voor de racefiets en mountainbike. Stuurbochten, stuurpennen, zadelpennen, wielsets en zelfs completen groepsets maken ze tegenwoordig. Full Speed Ahead (FSA) produceert fietsonderdelen van wereldklasse voor wegwielrennen en mountainbiken en wij ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbike teams. Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, ontwerp en productie is belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend in ons productassortiment investeren en ervoor zorgen dat we de allerbeste onderdelen leveren - voor zowel professionele als enthousiaste rijders. Wij sponsoren niet alleen teams en atleten van wereldklasse, maar werken ook zeer nauw met hen samen en gebruiken hun expertise en feedback om ons te helpen bij de ontwikkeling van de volgende reeks producten. Dit, gecombineerd met onze passie, toewijding aan innovatief ontwerp, onderzoek en ontwikkeling en materialen/fabricageprocessen zorgt ervoor dat we technisch superieure componenten leveren die de ultieme prestaties leveren waar de renners om vragen, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Blijf in contact met alles wat Full Speed Ahead via website, Facebook-pagina en YouTube-kanaal.

FSA

Bedrijf

Full Speed Ahead (FSA) produceert fietsonderdelen van wereldklasse voor wegwielrennen en mountainbiken en wij ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbike teams.
Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, design en productie is belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in ons productassortiment, om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke componenten leveren - voor zowel professionele als enthousiaste rijders.
Wij sponsoren niet alleen teams en atleten van wereldklasse, maar werken ook zeer nauw met hen samen en gebruiken hun expertise en feedback om ons te helpen bij de ontwikkeling van de volgende reeks producten. Dit, gecombineerd met onze passie, toewijding aan innovatief ontwerp, onderzoek en ontwikkeling en materialen/fabricageprocessen zorgt ervoor dat we technisch superieure componenten leveren die de ultieme prestaties leveren waar de rijders om vragen, en dat alles tegen een concurrerende prijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. FSA Gossamer EVO 386 crankstel
  FSA Gossamer EVO 386 crankstel
  Vanaf € 149,00
 2. FSA Shimano 110mm kettingblad
  FSA Shimano 110mm kettingblad
  Vanaf € 22,90
 3. FSA Ultragel Kurk stuurlint
  FSA Ultragel Kurk stuurlint
  Vanaf € 11,95
 4. FSA Shimano 130mm kettingblad
  FSA Shimano 130mm kettingblad
  Vanaf € 19,95
 5. FSA Campa 135mm kettingblad
  FSA Campa 135mm kettingblad
  Vanaf € 19,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.