Eddy Merckx

Na zijn actieve carriere als wielrenner richtte Eddy Merckx zich op het maken van fietsen en dan met name racefietsen. Met namen als Wallers73, Sanremo76 en Strassbourgh71 refereren deze aan de vele overwinningen die hij boekte in zijn actieve wielerloopbaan. Dat werd kort maar bondig samengevat in de EMX525.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Eddy Merckx 525 disc custom racefiets
  Eddy Merckx 525 disc custom racefiets Adviesprijs € 5.449,00
  Vanaf € 2.425,00
 2. Eddy Merckx 525 Ultegra Di2 disc
  Eddy Merckx 525 Ultegra Di2 disc Adviesprijs € 7.899,00
  Vanaf € 6.490,00
 3. Eddy Merckx 525 Ultegra disc
  Eddy Merckx 525 Ultegra disc Adviesprijs € 6.499,00
  Vanaf € 5.290,00
 4. Eddy Merckx SanRemo76 disc custom racefiets
  Eddy Merckx SanRemo76 disc custom racefiets Adviesprijs € 3.749,00
  Vanaf € 1.750,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Eddy Merckx
Over
Eddy Merckx bouwt racefietsen voor fietsers die buiten de gebaande paden durven treden. Voor mensen met een sterke persoonlijkheid, die ernaar streven om echt uniek te zijn.
Het DNA van deze unieke racefietsen is afkomstig van de meest unieke fietser aller tijden: Eddy Merckx. Zijn staat van dienst, zijn 525 overwinningen, zijn persoonlijkheid, zijn doorzettingsvermogen, zijn authenticiteit en zijn vertederende welwillendheid. Dit zijn de elementen die het "buitengewone" van elke Eddy Merckx-racefiets definiëren. Elke fiets die de naam Eddy Merckx draagt is werkelijk uniek. Elk model vertelt zijn eigen verhaal, elk gekoppeld aan een speciale overwinning van hem. Elke overwinning is uniek.
Een uniek merk verdient een voornaam logo en symbool. Daarom geeft het nieuwe logo een moderne uitstraling, maar respecteert het duidelijk het verleden; de rijke geschiedenis van de fietsenfabriek Merckx en Eddy's fietscarrière. Maar bovenal, dit logo toont gretigheid. Klaar om met een open geest de toekomst in te stappen. De Eddy Merckx fietsen stralen dit unieke ontwerp uit dat premium en onderscheidend is. De fietsen hebben een Belgian Design statement, volledig in lijn met deze nieuwe merk- en productidentiteit, genaamd 'Modern Heritage'. De basislijn tijdens de ontwikkeling van deze nieuwe stijl: 'Less is more'. Discreet en bescheiden, maar tegelijkertijd uniek en krachtig. Het is de perfecte weerspiegeling van Eddy's persoonlijkheid. En last but definitely not least: Eddy Merckx is terug. De naam, volledig, straalt eindelijk weer met trots op elk frame.
We kiezen liever onze eigen lanceringsdata dan dat we in de pas lopen met de klassieke modeljaren. We weigeren ook om op rages te springen of de productie te haasten omdat de grote jongens gewoonweg van start gaan. Wij zijn meer als uw lokale kruidenierswinkel die in het seizoen bij voorkeur lokale producten verkoopt. Alleen verkopen als de tijd rijp is. Niet vroeg of laat, of later.
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.