DT Swiss

DT Swiss is een wielbouwer die zoals je al wel zou verwachten werkt met Zwitserse precisie. Vooral gericht op MTB en Racefietsen kiezen ze voor aluminium of carbon voor de productie van hun wielsets.
Shoppen bij
Filters
Tonen als

5 producten

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. DT Swiss E1800 32 Spline disc wielset
  Aan vergelijking toevoegen
  DT Swiss E1800 32 Spline disc wielset Adviesprijs € 408,00
  Special Price € 299,90 Normale prijs € 349,00
 2. DT Swiss High Pressure tubeless sealant-60ml
  Aan vergelijking toevoegen
  DT Swiss High Pressure tubeless sealant-60ml Adviesprijs € 12,90
  Special Price € 5,95 Normale prijs € 12,90
 3. DT Swiss P1800 32 Spline wielset
  Aan vergelijking toevoegen
  DT Swiss P1800 32 Spline wielset Adviesprijs € 408,00
  € 299,00
 4. DT Swiss PR1400 21 Dicut disc wielset
  Aan vergelijking toevoegen
  DT Swiss PR1400 21 Dicut disc wielset Adviesprijs € 828,00
  € 590,00
 5. DT Swiss X1900 29 25 Spline Boost disc wielset
  Aan vergelijking toevoegen
  DT Swiss X1900 29 25 Spline Boost disc wielset Adviesprijs € 449,00
  Vanaf € 289,00 Normale prijs € 349,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina
DT Swiss
WAAR WE VOOR STAAN
DT Swiss AG is een wereldwijd actieve onderneming. Het ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige fietsonderdelen. DT Swiss producten staan bekend om hun precisie en betrouwbaarheid en zijn ontwikkeld met het doel om betrouwbare componenten te bieden voor een onvergetelijke rijervaring voor elke rijder en elk terrein. De kunst van de Zwitserse techniek en innovatie heeft een cruciale rol gespeeld in de snelle ontwikkeling van de snelle ontwikkeling van DT Swiss van een eenvoudige spaakproducent tot 's werelds grootste leverancier van spaken, nippels, velgen, naven, wielen en ophangsystemen. Gedreven door hun passie voor fietsen werken meer dan 600 medewerkers op in totaal zes locaties over de hele wereld om ervoor te zorgen dat de producten van DT Swiss de standaard zetten.
HOGE KWALITEITS KWALITEIT
STANDAARDEN
 
Het produceren van hoogwaardige componenten is altijd ons doel geweest. Onze topprioriteit is het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen door middel van een breed scala aan processen en door professioneel kwaliteitsmanagement. Alle aspecten van de DT Swiss componenten zijn high-end; de keuze van de grondstoffen, de afzonderlijke productiefasen en de eindproducten zelf. 
TECHNISCH
INNOVATIES
 
We willen de beste in onze branche zijn. Voortdurende ontwikkeling en verbetering op alle gebieden is de basis voor de productie van innovatieve producten die uitzonderlijk zijn in kwaliteit, een sportief imago bieden en regelmatig topplaatsen op het podium maken.
DE KUNST VAN
ZWITSERSE TECHNIEK
 
De kunst van de Zwitserse engineering is de basis voor het behoud en de verbetering van onze positie als marktleider. Innovatieve benaderingen en nieuwe concepten worden geïmplementeerd in overeenstemming met een nauwkeurige marktanalyse. De markt heeft vertrouwen in hen en dit garandeert ons marktleiderschap, wat regelmatig wordt bewezen door uitstekende overwinningen.
WORLDWIDE
VENNOOTSCHAPPELIJKHEID
 
Naast de hoofdvestiging van DT Swiss in Biel-Bienne, Zwitserland, heeft de onderneming productie- en verkoopvestigingen in vijf andere landen: Taiwan, Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk en Polen. Regelmatige werkplaatsen voor medewerkers en het feit dat de machines die wereldwijd worden gebruikt dezelfde zijn als die in Zwitserland zorgen ervoor dat het niveau van competentie en kwaliteit bij de productie van DT Swiss producten van een uniform hoog niveau is.
Geschiedenis
Hoe alles begon
In 1994 richtten Frank Böckmann, Maurizio D'Alberto en Marco Zingg na een management buy-out van de in Biel gevestigde "Vereinigte Drahtwerke" de innovatieve nieuwe onderneming DT Swiss AG op. De kernactiviteit van dit nog steeds kleine bedrijf was de productie en distributie van spaken. In de loop der jaren heeft DT Swiss zich door een uniek koudvervormingsproces, de modernste machines en moderne bedrijfsstructuren tot een wereldwijd erkende fabrikant van hoogwaardige fietsspaken ontwikkeld. Momenteel is DT Swiss eigendom van Frank Böckmann en Maurizio D'Alberto en wordt DT Swiss geleid door Frank Böckmann en Maurizio D'Alberto.
gedreven door de passie om producten te creëren die aan de hoogste eisen voldoen....
 
Gedreven door de visie om een wereldwijd bekende fabrikant van fietscomponenten te worden, heeft DT Swiss in de loop der jaren haar productassortiment uitgebreid. Vandaag de dag heeft DT Swiss zich als toonaangevende fabrikant van spaken, nippels, naven, naven, velgen, complete wielen en veringssystemen gevestigd.
De fietsindustrie is een wereldwijde, sportieve en concurrerende omgeving met een snelle ontwikkeling. Nieuwe trends, technische innovaties en zeer hoge kwaliteitseisen zijn de belangrijkste uitdagingen die inherent zijn aan het nieuwe productontwerp. Naast het gebruik van innovatieve materialen en geavanceerde productieprocessen, inspireren de feedback van pro-rijders uit alle disciplines tot nieuwe productontwikkelingen. De passie voor de wielersport filtert het ontwikkelingsproces en zorgt ervoor dat er producten worden ontwikkeld die voldoen aan de eisen van zowel de amateur- als de professionele wielrenner.
een wereldwijde onderneming worden
 
De groeiende productportfolio gaat gepaard met investeringen in nieuwe productiefaciliteiten. Ongeveer 600 medewerkers ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd producten van topkwaliteit. Naast het hoofdkantoor in Biel heeft het bedrijf ook een netwerk van productie- en verkoopvestigingen in Duitsland, Polen, Frankrijk, de VS en Taiwan. Op alle locaties worden dezelfde machines gebruikt als in Zwitserland om de consistentie van hoge productienormen en traditionele Zwitserse kwaliteit te garanderen.
Zwitserland: Biel/Bienne
 
Sinds de oprichting meer dan 20 jaar geleden is dit kleine bedrijfje van ongeveer 30 mensen in de Zwitserse stad Biel uitgegroeid tot een wereldwijd actieve groep. In 2011 is het bedrijf verhuisd naar een nieuw pand op het industrieterrein van Biel. Deze moderne kantoren en ruime productiefaciliteiten bieden ideale voorwaarden voor de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige producten. Hier op het hoofdkantoor komen de verschillende onderdelen van de wereldwijde activiteiten van de groep samen en worden ze gecoördineerd.
Verenigde Staten: Grand Junction en Temecula
 
De dochteronderneming van DT Swiss Inc. in Grand Junction, Colorado, VS, wordt in 1996 geopend. Een speciale spaakproductiefaciliteit en een verkoop- en marketingteam zorgen ervoor dat het bedrijf voet aan de grond krijgt in de belangrijke Noord-Amerikaanse markt. In verschillende stappen zijn de faciliteiten uitgebreid en beschikken ze vandaag de dag over een eigen wielbouwafdeling en een Service Center. In 2014 versterkt DT Swiss USA haar verkoopteam en opent een extra vestiging in Temecula, Californië.
Taiwan: Taichung
 
De opening van een nieuwe dochteronderneming in Taiwan in 2005, de DT Swiss Asia Ltd., is een belangrijke strategische stap om de aanwezigheid van de groepen op de Zuidoost-Aziatische markt, waar een aanzienlijk deel van de fietsen wereldwijd wordt geproduceerd, te versterken. Om een grotere flexibiliteit en korte levertijden te bereiken, wordt in 2010 een speciale spaakproductiefaciliteit in gebruik genomen. De productievestiging in Taichung breidt zich zeer snel uit om nog meer producten van DT Swiss te produceren, evenals de wielbouw en een servicecentrum voor de Aziatische markt. Om de groei van de organisatie te realiseren en meer productiecapaciteit te bieden, verhuist DT Swiss Asia in 2018 naar een nieuwe moderne faciliteit in Taichung. Compleet met moderne infrastructuur, Productie, Logistiek, Sourcing, Sales, Marketing, Service en Service zijn nu verder geïntegreerd voor de markten in Azië/Pacific.
Polen: Oborniki
 
DT Swiss Polska Sp, z o.o. werd in 2007 opgericht met als doel een concurrerende productievestiging in de EU op te zetten. In 2010 wordt deze moderne fabriek uitgebreid met de integratie van een Europees Service Center. DT Swiss Polska wordt al snel een belangrijke factor in het succes van de DT Swiss groep. Om gelijke tred te houden met de groeiende vraag wordt het bestaande gebouw in 2016 opnieuw uitgebreid en biedt het extra productiecapaciteit.
Frankrijk: Le Bar sur Loup
 
In 2007 wordt DT Swiss France SAS opgericht, dat de Franse, Spaanse en Portugese markt bedient. Met de voortdurend groeiende productportfolio en de vraag van de markt naar korte levertijden groeit het bedrijf uit zijn oude site. In het najaar van 2015 verhuist de dochteronderneming naar een ruim nieuw pand, compleet met een modern Service Center, showroom, magazijn en logistieke faciliteiten, alsmede administratie- en beheerskantoren.
Duitsland: Rheda-Wiedenbrück
 
In 2010 richt DT Swiss nog een bedrijf op in het centrum van Europa - DT Swiss Deutschland GmbH. Vanuit deze locatie in Noord-Rijnland-Westfalen wordt een toegewijd verkoop- en marketingteam ingezet om Europese klanten te ondersteunen. In 2013 wordt de site verder uitgebreid en wordt een Service Center voor de Duitse markt gelanceerd. Het nieuwe, uitgebreide pand biedt de ideale infrastructuur voor werkplaatsen die hier regelmatig worden gehouden voor retailerclinics.
Hoogwaardige portefeuille
 
Spaken
Al voor de oprichting van DT Swiss AG waren de initialen DT het synoniem voor Zwitserse spaken van topkwaliteit. DT Swiss produceert en levert jaarlijks met behulp van verschillende, in eigen beheer ontwikkelde processen miljoenen spaken aan de wereldwijde markt.
 
Naven
In 1995 verwierf DT Swiss de exclusieve licentie voor de "Hügi Ratchetsysteemtechnologie" en begint DT Swiss met de productie en distributie van haar eigen naven. Een complete lijn van naven voor racefietsen en mountainbikes wordt op de markt gebracht.
 
Nippels
Om het belang van een sterke spaaknippelverbinding voor de duurzaamheid van een wiel te onderstrepen, investeerde DT Swiss in hoogwaardige nippels en innovatieve technologieën. In 1999 lanceerde DT Swiss een hele reeks messing en aluminium nippels in verschillende afmetingen en kleuren.
 
Schokdemper
De productie van de eerste DT-Zwitserse schokdemper in 2001 was een andere belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het productportfolio en de eerste stap om leverancier van ophangsystemen te worden. Doorheen de geschiedenis van het bedrijf onderscheiden de producten zich door hun innovatieve technologie en Zwitserse precisie.
 
Velgen
Na een intensieve ontwikkelings- en testfase zijn de eerste velgen van de groep in 2003 van de productielijn "gerold" in de nieuwe fabriek. Het produceert een brede selectie van velgvormen en -breedtes voor wielen in alle disciplines.
 
Wielen
Sinds 2004 produceert DT Swiss wielen met eigen componenten, spaken, nippels, naven en velgen en start DT Swiss haar eigen wielbouwprogramma. DT Swiss biedt de markt een voortdurend groeiend productassortiment en een grote verscheidenheid aan systeemwielen voor alle fietsdisciplines.
 
Vorken
Het assortiment werd in 2008 aangevuld met verende voorvorken. Een eigen ontwikkelingsafdeling en een nieuwe productieruimte bieden de ideale infrastructuur om een innovatief productportfolio te ondersteunen.
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.