Currex

Currex is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van inlegzolen voor sportschoenen. Het bedrijf is opgericht in Duitsland in 1999 door Björn Gustafsson, een fysiotherapeut en sportwetenschapper.

Gustafsson ontdekte dat veel sporters problemen ondervonden met hun voeten, zoals overpronatie (naar binnen rollen van de voeten), supinatie (naar buiten rollen van de voeten) en pijnlijke drukpunten. Hij besloot op zoek te gaan naar een oplossing voor deze problemen en begon inlegzolen te ontwikkelen die het comfort, de ondersteuning en de stabiliteit van sportschoenen zouden verbeteren.

In 2006 werd het bedrijf Currex opgericht en begon het met de productie en verkoop van zijn inlegzolen. Het bedrijf heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van inlegzolen voor sporters.

Currex heeft een innovatieve benadering van de productie van inlegzolen, waarbij ze rekening houden met de individuele behoeften van sporters. Ze bieden verschillende modellen inlegzolen aan, die zijn ontworpen voor specifieke sporten, zoals hardlopen, voetbal, tennis, basketbal en skiën. De zolen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden gekenmerkt door hun comfort, stabiliteit en ondersteuning.

Currex is nu wereldwijd actief en wordt gebruikt door vele professionele sporters en teams, evenals door amateur-sporters. Het bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen en innoveren om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van sporters en om hen te helpen hun prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

Currex
Tonen als

2 producten

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. Currex Bikepro High binnenzool
  Aan vergelijking toevoegen
  Currex Bikepro High binnenzool
  Vanaf € 11,25 Normale prijs € 45,00
 2. Currex Bikepro Medium binnenzool
  Aan vergelijking toevoegen
  Currex Bikepro Medium binnenzool Adviesprijs € 45,00
  Vanaf € 11,25 Normale prijs € 45,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.