Born

Opgericht in Grevenbicht en tegenwoordig gelegen in Geleen en dat is beiden op steenworp afstand van Math Salden. Het zal niet voor niets zijn dat we daarom een van de grootste Born sportscare spelers op de markt zijn.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
 1. Born Bio bidon
  Born Bio bidon
  Vanaf € 5,75
 2. Born Drink ISO Pro+ dorstlesser
  Born Drink ISO Pro+ dorstlesser
  Vanaf € 22,95
 3. Born Drink Isotonic Fresh dorstlesser
  Born Drink Isotonic Fresh dorstlesser
  Vanaf € 12,75
 4. Born Energy Super gel
  Born Energy Super gel
  Vanaf € 1,80
 5. Born ISO Pro dorstlesser
  Born ISO Pro dorstlesser
  Vanaf € 14,75
Pagina
per pagina

Born sportscare

Over Born

BORN Sportscare B.V. is opgericht in 1985 in Born, een dorp in de Nederlandse wielerprovincie Limburg. Als langdurig innovatiepartner van Team Sunweb ontwikkelen we bijzondere en innovatieve sportvoedingsproducten, waarbij effect en smaak allebei even belangrijk zijn. Alle producten van BORN zijn 100% veilig en geschikt voor zowel professionele sporters als fanatieke amateurs. Iedereen die meer plezier en prestatie uit zijn training, fietstocht of hardlooprondje wil halen kan op ons rekenen. BORN is het enige merk dat een totaalconcept biedt in sportscare: sportvoeding en sportverzorgende producten van premium kwaliteit die jou helpen jouw grenzen te verleggen.

Team Sunweb

Team Sunweb en BORN zijn sinds 2013 succesvolle innovatiepartners op het gebied van sportvoeding en sportverzorgende producten. Samen zijn al vele sportieve successen gevierd met als hoogtepunt de winst van de Giro d’Italia in 2017. Samen met de experts en renners van het team worden formules constant verder verbeterd en nieuwe innovatieve producten ontwikkeld. Alle producten worden door Team Sunweb onder extreme omstandigheden getest. Je kunt er dus op rekenen dat het product dat jij in handen krijgt voldoet aan de strengste eisen.

Voedingsadvies van Born ontvangen? <a href "https://born.eu/nl/voedingstips" target=blank>Klik hier</a>

Copyright © juli 2022 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.