Bioracer

Bioracer is de teamkledingfabrikant bij uitstek. Het bedrijf met Belgische roots maakt naast customkleding ook nog elk jaar een mooie collectie. Doordat ze het productieproces nog in eigen hand houden, is het produceren in keinere batches gewoon mogelijk.
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 177 totaal

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. Bioracer 3D Neo Winter overschoenen
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer 3D Neo Winter overschoenen Adviesprijs € 65,00
  Vanaf € 65,00
 2. Bioracer 3D Neo winterhandschoenen
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer 3D Neo winterhandschoenen Adviesprijs € 60,00
  Vanaf € 42,00 Normale prijs € 60,00
 3. Bioracer Base layer dames ondershirt mouwloos
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Base layer dames ondershirt mouwloos Adviesprijs € 29,00
  Vanaf € 14,50 Normale prijs € 29,00
 4. Bioracer Base layer ondershirt mouwloos
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Base layer ondershirt mouwloos Adviesprijs € 29,00
  Vanaf € 14,50 Normale prijs € 29,00
 5. Bioracer Belgie 2.0 kids koersbroek met bretels
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Belgie 2.0 kids koersbroek met bretels Adviesprijs € 80,00
  Vanaf € 36,00 Normale prijs € 80,00
 6. Bioracer Classic fietssokken
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Classic fietssokken Adviesprijs € 12,00
  Vanaf € 12,00
 7. Bioracer Concept Aero overschoenen
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Concept Aero overschoenen Adviesprijs € 60,00
  Vanaf € 24,00 Normale prijs € 60,00
 8. Bioracer Cristallon regenjack
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Cristallon regenjack Adviesprijs € 59,00
  Vanaf € 35,40 Normale prijs € 59,00
 9. Bioracer Epic Beach dames wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Epic Beach dames wielershirt korte mouw Adviesprijs € 105,00
  Vanaf € 63,00 Normale prijs € 105,00
 10. Bioracer Epic Beach wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Epic Beach wielershirt korte mouw Adviesprijs € 105,00
  Vanaf € 63,00 Normale prijs € 105,00
 11. Bioracer Epic Camo Dot dames wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Epic Camo Dot dames wielershirt korte mouw Adviesprijs € 94,00
  Vanaf € 37,60 Normale prijs € 94,00
 12. Bioracer Epic Camo21 dames wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Bioracer Epic Camo21 dames wielershirt korte mouw Adviesprijs € 94,00
  Vanaf € 42,30 Normale prijs € 94,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Bioracer mission

MISSIE: Bioracer MAAKT JE SNELLER

We innoveren, ontwerpen, produceren, promoten en verkopen speedwear aan wielrenners, triatleten, lopers en ijsschaatsers, strevend naar het maximaliseren van hun prestaties. Winnen is een ingesteldheid. Met elk detail van je uitrusting voorbereid, is je enige focus jezelf.
VISIE: DE MENS IS DE MEETSTAF VAN ALLE DINGEN
De snelheid en prestatie van een atleet hangt af van drie dingen: biodynamica, aerodynamica en hydrodynamica. Het zit in ons DNA om te innoveren om je atletische prestaties te verbeteren. We ontwikkelen je uitrusting zodat je op je best de strijd kan aangaan. Je grootste competitie ben je zelf.
WAARDEN
• Passie//we willen een verschil maken
• Innovatie//we zetten de trend en de norm
• Service//klantentevredenheid is het doel
• Vertrouwen//kom een belofte na, betaal voor een product, op tijd geleverd
• Inclusiviteit//het gaat over ons

PRODUCT
We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.
Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.
Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen! 
Previous

ONTWERPEN
Je kunt snel en eenvoudig lnline je eigen jerseyontwerp maken, met behulp van onze "ontwerp zelf"-configurator. Met de ondersteuning van onze talrijke internationale ontwerpteams kan je je eigen uniek en aangepast ontwerp binnen 5 werkdagen maken. We garanderen perfecte kleurmatching met je logo en/of teamkleuren en geen kleurverschillen in volgende bestellingen.

SERVICE
Binnen 24 uur na je aanvraag zul je een gepersonaliseerde offerte ontvangen, zonder verplichtingen. Met ons uitgebreid team bieden we een directe opvolging via een van onze verkoopsvertegenwoordigers dicht bij u en bieden we aanvullende ondersteuning via ons Interne Verkoopsafdeling. Met flexibele aankoophoeveelheden kan je eenvoudig bijbestellen aan dezelfde prijs als je eerste bestelling.
Bioracer streeft ernaar je de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden.
LEVERTIJDEN
Bij Bioracer zijn ze trots om marktleider te zijn in custom wielerkleding in Europa. We hebben dit bereikt door onze snelle en betrouwbare levertijden, snelle verzending binnen de Benelux en Europa en door onze faire en flexibele prijzen.
Vandaag de dag maakt verantwoord ondernemen integraal deel uit van een bedrijfsstrategie. Het is tenslotte vanzelfsprekend dat bedrijven een verantwoordelijkheid hebben om te zorgen voor mensen en voor de planeet. Hun acties hebben implicaties op een hoger niveau dan enkel het bedrijf. Daarom moeten we gezamenlijk werken aan een duurzame toekomst voor mens en planeet. 
 Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen is Bioracer's norm voor wat betreft verantwoord ondernemen. In navolging van de Sustainable Development Goals uit de Verenigde Naties hebben we een actieplan opgesteld en onze duurzaamheidsdoelstellingen vermeld.
 
VREDE
We zijn vastbesloten om een vredige omgeving te creëren. Bij Bioracer vinden ze het belangrijk om gezond management te bevorderen, een goede dialoog tussen werkgever en werknemer tot stand te brengen en ons duurzaamheidsbeleid te communiceren. &nbbsp;
MENSEN
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle mensen hun potentieel in een gezonde omgeving kunnen vervullen. Dit is waarom Bioracer zich bezighoudt met armoedebestrijding en de algemene gezondheid en het welzijn op de werkplek bevordert. Om zo'n menselijk beleid te creëren, hebben we gezondheidsacties opgezet, zoals het stimuleren van fietsgebruik. We werken ook samen met scholen en bieden studenten stages en rondleidingen door het bedrijf, en we nemen deel aan trainingsprojecten binnen het bedrijf. 
 
 
VOORSPOED
We zijn vastbesloten om te zorgen voor een voorspoedig en vervullen leven voor alle mensen, en dat rekening wordt gehouden met de natuur bij het streven naar economische, sociale en technologische vooruitgang. Het is onze missie om veiligheid en diversiteit op de werkplek te garanderen en om de vrijheid van religie te waarborgen.
PLANEET
We zijn vastbesloten om de planeet te beschermen tegen verval. Dit is waarom Bioracer duurzame consumptie en productie stimuleert, afval beheert en reduceert, productieprocessen optimaliseert, een duurzame levensstijl creëert, energie op rationele wijze gebruikt en acties onderneemt voor biodiversiteit.
 
PARTNERSCHAP
We zijn vastbesloten duurzame ontwikkeling te implementeren, op basis van een versterkte globale solidariteit. We focussen ons op de behoeften van iedereen en moedigen participatie aan onder alle belanghebbenden. Bij Bioracer promoten ze risicomanagement om milieuproblemen proactief te voorkomen en om een evacuatieplan te optimaliseren. Bovendien werken we samen met partners om armoede te bestrijden.
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.