AX Lightness

AX Lightness is een Duits merk dat in 2002 werd opgericht in Stein, Duitsland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van lichtgewicht fietsonderdelen, zoals frames, zadels, sturen en wielen.

Het avontuur begon met het produceren en verkopen van lichtgewicht onderdelen voor racefietsen. AX Lightness streefde naar de hoogst mogelijke kwaliteit, functionaliteit en esthetiek van hun producten.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd als een leider op het gebied van ultralichte fietsonderdelen. Ze hebben samengewerkt met professionele wielerteams en succesvolle atleten, wat heeft bijgedragen aan hun bekendheid en expertise in de fietsindustrie.

Een belangrijk moment in de geschiedenis van AX Lightness was de introductie van hun eigen carbon productieproces genaamd "Ultra Carbon Layup Technology". Dit revolutionaire proces maakt gebruik van verschillende carboncomposieten en geavanceerde productietechnieken om de sterkte en stijfheid van de onderdelen te maximaliseren terwijl het gewicht tot een minimum wordt beperkt.

Met hun voortdurende streven naar innovatie en kwaliteit heeft AX Lightness zich gevestigd als een van de prominente merken in de wereld van ultralichte fietsonderdelen. Hun producten worden tegenwoordig wereldwijd gewaardeerd door liefhebbers van wielersport en professionele fietsers.

AX Lightness
Tonen als

1 producten

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. AX Lightness carbon remmenset
  Aan vergelijking toevoegen
  AX Lightness carbon remmenset Adviesprijs € 895,00
  € 649,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.