Alé

Alé is een snelgroeiend merk van wielerkleding. Uitermate mooie, maar ook gewaagde designs maakt dat Alé onderscheidend is op de markt van wielerkledij. Onder andere subsponsor van het Mario Cipolini cyclingteam, hetgeen een echt Italiaans onderonsje is natuurlijk.
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 120 totaal

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. Alé Attack Off Road wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Attack Off Road wielershirt korte mouw Adviesprijs € 124,00
  Vanaf € 49,60 Normale prijs € 124,00
 2. Alé Clima Protection 2.0 Future 'Be-Hot" dames collant met bretels
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Clima Protection 2.0 Future 'Be-Hot" dames collant met bretels Adviesprijs € 148,00
  Vanaf € 66,60 Normale prijs € 148,00
 3. Alé Face Mask
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Face Mask Adviesprijs € 8,00
  Vanaf € 3,60 Normale prijs € 8,00
 4. Alé Graphics PRR Delta wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Delta wielershirt korte mouw Adviesprijs € 109,00
  Vanaf € 43,60 Normale prijs € 109,00
 5. Alé Graphics PRR Green Road wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Green Road wielershirt korte mouw Adviesprijs € 125,00
  Vanaf € 50,00 Normale prijs € 125,00
 6. Alé Graphics PRR Magnitude dames wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Magnitude dames wielershirt korte mouw Adviesprijs € 95,00
  Vanaf € 42,75 Normale prijs € 95,00
 7. Alé Graphics PRR Magnitude dames wielershirt mouwloos
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Magnitude dames wielershirt mouwloos Adviesprijs € 88,00
  Vanaf € 39,60 Normale prijs € 88,00
 8. Alé Graphics PRR Magnitude wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Magnitude wielershirt korte mouw Adviesprijs € 111,00
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 111,00
 9. Alé Graphics PRR Road collant met bretels
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Road collant met bretels Adviesprijs € 124,00
  Vanaf € 49,60 Normale prijs € 124,00
 10. Alé Graphics PRR Rock dames koersbroek met bretels
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Rock dames koersbroek met bretels Adviesprijs € 115,00
  Vanaf € 46,00 Normale prijs € 115,00
 11. Alé Graphics PRR Rock koersbroek met bretels
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Rock koersbroek met bretels Adviesprijs € 110,00
  Vanaf € 44,00 Normale prijs € 110,00
 12. Alé Graphics PRR Rock wielershirt korte mouw
  Aan vergelijking toevoegen
  Alé Graphics PRR Rock wielershirt korte mouw Adviesprijs € 117,00
  Vanaf € 46,80 Normale prijs € 117,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Alé wielerkleding

Geschiedenis van Alé

In 2013, en na 30 jaar na het naaien van hoogwaardige fietskleding op maat voor professionals, heeft Alé zijn technologie, ervaring en passie gebruikt om zijn eigen consumentenkledingmerk te lanceren, waardoor fietskleding van hoge kwaliteit met een verschil op de markt wordt gebracht. Het merendeel van de fietskit die destijds verkrijgbaar was - hoewel slim - bood vooral gedempte, 'verstandige' kleuren aan.
 
Kleur in de fiets injecteren in de fiets
Om iets nieuws en fris aan het fietsen te brengen, betrad Alé de markt met een sterke fluo (of fluoro voor sommigen) look die het nu bekend is over de hele wereld. Sindsdien heeft het bedrijf voor fietskleding een fris spectrum van de broodnodige felle kleuren in de wereld van het fietsen geïnjecteerd, zowel voor professionals als voor amateurs, met neongeel, levendig groen en hete roze - en het heeft niet achterom gekeken.
Terwijl prachtig handgestikte zeem en perfect passende truien die zich onderscheiden van de massa de basis vormen van Alé-kleding, maken ze elk fietspak dat een ruiter nodig heeft, voor elk seizoen, inclusief jassen, gelten, skinsuits, handschoenen, sokken - en zelfs een kit voor triatleten.
 

Alé's kenmerkende fluokleuren worden toegevoegd aan de beste technische stoffen op de markt voor de productie van kledingstukken met een unieke en gedurfde afwerking. Net als enkele van de grootste fietsers aller tijden, belichaamt het merk de ware fietspassie door het verleggen van grenzen. Denk bijvoorbeeld aan Eddy Merckx, die de duizelingwekkende hoogte van de 'drievoudige kroon' van de wielersport - het winnen van de Giro, Le Tour en de wereldkampioenschappen op de weg - niet bereikte door op veilig te spelen. Bekend om zijn gepassioneerde, meedogenloze aanpak, verlegde Merckx onophoudelijk de grenzen van wat mogelijk werd geacht, en door niet aflatend hard werken en zelfverzekerdheid, sprong hij uit de menigte en verwierf hij zijn titel van The Cannibal door elke fietser op zijn pad consequent 'op te kauwen'.
 
Feestelijke viering van de vrouwenfietsen
Hoewel Alé een grote verscheidenheid aan kledingmogelijkheden biedt voor alle fietsers die de voorkeur geven aan felle kleuren, wisten ze bij de lancering van het merk dat hun oogverblindende kleurschakeringen vooral bij vrouwen goed zouden aanslaan. Alé Cipollini, de eigen professionele wielerploeg van Alé, werd in 2011 opgericht, met Alé's General Manager Alessia Piccolo als belangrijke drijvende kracht achter de lancering. Natuurlijk rijdt het team allemaal in een visie van levendig oranje en geel - hun zwarte Cipollini racefietsen die neonaccenten uitkiezen voor een gedurfde afwerking die hun hashtag waardig is: #YellowFluoOrangeTeam.
 
 
De gedurfde uitstraling van de winnende ploeg - met Marta Bastianelli, winnaar van Gent Wevelgem 2018, in het wapenarsenaal - is een symbool, niet alleen van de unieke passie van Alé, maar ook van de toenemende zichtbaarheid van de vrouwenwielersport zelf. Het werken met wielerprofessionals heeft Alé niet alleen stevig op de kaart gezet, maar het biedt ook de perfecte gelegenheid om feedback te krijgen van rijders die de kit op de proef stellen in de ultieme test. Deze voortdurende samenwerking om de producten te verbeteren stelt Alé in staat om technische uitmuntendheid op de eerste plaats te zetten, waarbij prestaties en stijl worden gecombineerd.
 
Fietsers bij elkaar brengen
Draag Alé en je zult je zeker onderscheiden van de massa. Tenzij het publiek natuurlijk ook klassieke Alé-kleuren draagt - en dan zult u deel uitmaken van de visie van Alé, om alle toegewijde fietsers met een stijlvolle uitstraling te verenigen. Stel je bijvoorbeeld de jaarlijkse Granfondo Alé La Merckx voor, waar duizenden ruiters samenkomen te midden van de bezienswaardigheden van Verona, met zijn gotische architectuur en glooiende groene prealpiene weiden.
Alé La Merckx
Het naast elkaar plaatsen van fietsers met felle Alé-kleuren tegen de natuurlijke en oude achtergrond is een niet te missen spektakel en fietservaring. In Alé La Merckx zijn er zelfs gratis race packs voor elke deelnemer, elk met een technisch Alé-kledingstuk.
Bezoek de website
 
Verona
Maar Verona is niet alleen de thuisbasis van Alé's jaarlijkse Gran Fondo - het is ook het moederland van het merk. De productie-eenheid is hard aan het werk op slechts 30 km ten zuiden van de stad Verona, waar enkele van de meest getalenteerde kleermakers van Italië stoffen van hoge kwaliteit naaien - gemaakt om zelfs onder de zwaarste fietsomstandigheden te presteren.
 
Met een Alé-kit rijden is het ondersteunen van een merk met een groot erfgoed - een merk dat de vlag van onwrikbare kwaliteit voert, het fietsen voor vrouwen viert en vooral de essentie van waar het fietsen om draait: passie, gemeenschap, en de essentie van het fietsen.
en toewijding aan een geweldige sport.
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.