Abus

De geschiedenis van ABUS fietssloten begon in 1924, toen August Bremicker en zijn broer Henri het bedrijf oprichtten in het Duitse Wetter. Het bedrijf begon met de productie van hangsloten, maar breidde al snel uit naar andere beveiligingsproducten, waaronder fietssloten.

In de jaren '50 begon ABUS met de ontwikkeling en productie van specifieke fietssloten. Het bedrijf introduceerde verschillende innovaties op het gebied van fietssloten, zoals het gebruik van gehard staal en sluitsystemen met meerdere sleutels.

In de daaropvolgende decennia groeide ABUS uit tot een van de leidende merken op het gebied van fietssloten. Het bedrijf bleef investeren in onderzoek en ontwikkeling om de beveiliging van hun sloten te verbeteren. Ze introduceerden onder andere nieuwe sluitmechanismen en sloten die bestand zijn tegen verschillende inbraakmethoden, zoals boren en lockpicken.

Tegenwoordig biedt ABUS een breed scala aan fietssloten aan, waaronder kettingsloten, beugelsloten, vouwsloten en kabelsloten. Ze blijven streven naar innovatie en verbetering om ervoor te zorgen dat hun sloten voldoen aan de steeds veranderende behoeften van fietsers op het gebied van beveiliging.

ABUS fietssloten worden wereldwijd erkend als betrouwbare en hoogwaardige beveiligingsproducten. Het merk heeft een lange geschiedenis in het produceren van kwalitatieve sloten en blijft een belangrijke speler in de fietsslotindustrie.

Tonen als

1 producten

Filters
 • Positie
 • productnaam
 • Prijs
Product Name
 1. Abus Fidlock sluiting-Zwart
  Aan vergelijking toevoegen
  Abus Fidlock sluiting-Zwart Adviesprijs € 13,95
  € 13,95
12
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.