Maxim Energy Drink gel

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
702014/730092

Maxim Energy Drink gel is de ideale gel voor duursporters, zonder dat je extra water hoeft te drinken!  De Energy Drink gel is namelijk isotoon en bevat voornamelijk snelle koolhydraten voor snelle energietoevoer.

Vanaf € 2,25
  • Maxim is de grondlegger van de isotone gel drink. In tegenstelling tot andere merken energy gels, die gebaseerd zijn op glucosesiroop (suiker), gebruikt Maxim een unieke koolhydraatformule gebaseerd op verbeterde opname in het lichaam. Maxim Energy Gel Drink bevat een optimale koolhydraatratio van 2:1, maltodextrine : fructose. Maxim Energy Gel drink bevat geen glucose. Het is vriendelijk voor de maag en levert snel energie.
  • Smaken: Cola met cafeïne, Framboos met cafeïne en Citrus
    • Cafeïne bevordert o.a. de alertheid en kan een gunstige invloed hebben op de stofwisseling in de spieren. Cafeïne draagt bij aan verbeterde prestatie en uithoudingsvermogen.
    • Het gunstige effect van cafeïne wordt verkregen bij een inname van 3 mg per kg lichaamsgewicht. De bovengrens ligt op ongeveer 400 mg per dag. Grotere hoeveelheden geven geen extra effect en kunnen zelfs nadelig werken.Maxim Energy
  • Maxim Energy Gel Drink is verkrijgbaar in 60 ml scheurverpakking en levert 28 gram koolhydraten.
Meer informatie
Productnummer702014/730092
EANNOEAN
SoortGels
URL Keymaxim-instant-energy-gel-drink
MerkMaxim
Weight1.000000
ProductgroepVoeding
Wanneer te gebruikenTijdens
Goldcard kortingJa
Copyright © februari 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.