Kortingen

Goldcard

Goldcard members ontvangen 10% korting op een groot deel van ons assortiment. U kunt Goldcard member worden door in onze winkel of onze webshop een Goldcard aan te schaffen voor 10,- euro.
U krijgt dan van ons een login en wachtwoord waarmee U hier kunt inloggen. Daarna zullen er in onze webshop aangepaste prijzen getoond worden en kunt U voor altijd met de maximaal mogelijke korting online uw spullen bestellen bij Wielersport Math Salden.

Acties

Naast de vaste kortingen hebben we bij Math Salden Wielersport regelmatig allerlei kortlopende acties. In onze webshop vind u een overzicht van alle afgeprijsde producten op de Sale pagina.

21% BTW weg ermee ?

Iedereen in Nederland is BTW plichtig, wij helaas ook. Derhalve betekent de btw kortings actie dat U als koper een korting geniet ter grootte van de BTW, maar niet dat er geen BTW afdracht plaats vindt. Op uw kassabon staat daarom nog het btw bedrag gespeficeerd over het bedrag na aftrek van deze korting. Het ex btw bedrag wordt berekend door het bedrag te delen door 1,21 omdat er btw betaald moet worden over het bedrag ex btw.
Rekenvoorbeeld:
Je koopt iets van 215 euro
Dit bedrag deel je door 1,21
Maakt € 177,69
Het bedrag aan BTW wat er tussen zit is dan:
215 - 177,69 = € 37,31

Tel je bij die 177,69 21% op, kom je weer op 215 euro.

Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.