Kortingen

Goldcard

Wordt Goldcard member en geniet je verdere wielerloopbaan vele voordelen.

  • Minimaal extra 10% korting op alle artikelen met het Goldcard logo (globaal gezien helmen, schoenen, kleding, voeding en accessoires voor zover niet in sale).
  • Altijd en automatisch verzekerd van de actuele en soms verborgen kortingscodes, want die worden meteen verrekend, ook zonder code.
  • Als eerste op de hoogte zijn van aankomende acties en afprijzingen via de nieuwsbrief.

Goldcard members ontvangen 10% korting op een groot deel van ons assortiment. U kunt Goldcard member worden door in onze winkel of onze webshop een Goldcard aan te schaffen voor 10,- euro.
De Goldcardkorting wordt automatisch verrekend. Zorg wel dat je een account aangemaakt hebt, en ingelogd bent. Zo geniet je altijd van de maximale (soms verborgen) kortingen, ook online.

  • Kaart heeft geen expiratiedatum en is in principe onbeperkt geldig.

 

Acties

Naast de vaste kortingen hebben we bij Math Salden Wielersport regelmatig allerlei kortlopende acties. In onze webshop vind u een overzicht van alle afgeprijsde producten op de Sale pagina.

21% BTW weg ermee ?

Iedereen in Nederland is BTW plichtig, wij helaas ook. Derhalve betekent de btw kortings actie dat U als koper een korting geniet ter grootte van de BTW, maar niet dat er geen BTW afdracht plaats vindt. Op uw kassabon staat daarom nog het btw bedrag gespeficeerd over het bedrag na aftrek van deze korting. Het ex btw bedrag wordt berekend door het bedrag te delen door 1,21 omdat er btw betaald moet worden over het bedrag ex btw.
Rekenvoorbeeld:
Je koopt iets van 215 euro
Dit bedrag deel je door 1,21
Maakt € 177,69
Het bedrag aan BTW wat er tussen zit is dan:
215 - 177,69 = € 37,31

Tel je bij die 177,69 21% op, kom je weer op 215 euro.

Copyright © februari 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.