Highlights of Cycling 2015

€ 19,95
Op voorraad
SKU
127AB733-8022-4C34-A7FD-9A40F906DFDB

Highlights of Cycling – de wondere wereld van het wielrennen. De mooiste foto's uit het rijke wielerleven van fotograaf Cor Vos en zijn team.

Highlights of Cycling – de wondere wereld van het wielrennen. De mooiste foto's uit het rijke wielerleven van fotograaf Cor Vos en zijn team.

De wielersportfoto’s van Cor Vos en zijn wereldwijde team zijn al decennia lang een begrip. Waar wielrennen op topniveau wordt bedreven, daar is het team van Cor Vos aanwezig. De kwaliteit van de wielersportfoto’s van Cor Vos is zo hoog, dat er over de hele wereld door media, wielerploegen en bedrijven gebruik van wordt gemaakt. ‘Wielrennen op z’n mooist’ is voortaan ook te zien in het Jaarboek Highlights of Cycling – de wondere wereld van het wielrennen.

Highlights of Cycling

Bestel nu de eerste editie van Highlights of Cycling, hét Jaarboek Wielrennen, dat voortaan steeds aan het einde van het jaar verschijnt. Alle hoogtepunten van deze populaire sport zijn terug te zien, inclusief een bijlage waarin de uitslagen worden vermeld van alle wedstrijden die er in de wielerwereld toe doen. In Highlights of Cycling kunt u nagenieten van alle grote wedstrijden: Tour de France, Giro d’Italia, La Vuelta a España, Tour de Suisse, Ronde van België, maar ook alle Klassiekers, zoals de Eneco Tour, Dauphiné Libéré, enz. Ook het ‘exotische’ wielrennen in jonge wielersportlanden als Azerbeidjan, Turkije, Qatar, Dubai, Oman, alsmede Canada en de Verenigde Staten is terug te zien.

Over de auteur

Waar op niveau wordt gekoerst, daar is Cor Vos. Samen met zijn staff-fotografen doet hij er op de mooist mogelijke manier verslag van. Highlights of Cycling zal zich niet beperken tot de grote wedstrijden op de weg. Ook de Wereldkampioenschappen op de weg en de baan herleven aan het einde van het jaar via de ogen van Cor Vos en zijn medewerkers. Het Veldrijden wordt natuurlijk niet vergeten. En: wielrennen is een sport voor mannen en vrouwen – ook de vrouwen komen uitgebreid aan bod.

Meer informatie
ProductnummerHighlightsofCycling2015
EAN9789491555428
URL Keyhighlights-of-cycling-2015
MerkCor Vos
Adviesprijs34,95
Weight1.000000
Ladies onlyNee
Goldcard kortingNee
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.