Finish Line Ceramic Wet Wax smeermiddel

Vanaf € 4,90
Op voorraad
SKU
BFFCDA39-DCA3-4C73-A176-C9C88FF93DE1

Ceramic Wet Lube is Finish Lines meest geavanceerde en effectieve race smeermiddel.

Dit nat vol synthetisch smeermiddel bouwt een keramische coating op de wrijvingsoppervlakken en resulteert in een verhoogde gladheid, langere intervallen, en een ketting die zo rustig loopt, dat u het verschil zult merken. Ceramic Wet Lube's extreme duurzaamheid houdt zelfs bij nat weer. Hoewel duurder dan de meeste smeermiddelen, Ceramic Wet levert meer mijlen per applicatie, vaak meer dan 175 mijl.

Ceramic Wet gebruikt een gepatenteerde boron nitride technologie. Ceramic Wet veranderde de manier waarop veel monteurs de fietsen van hun rijder voor de racedag voorbereiden.

Ceramic Wet is een volledig waterdicht smeermiddel, zodat het kan worden gebruikt in alle disciplines: Mountainbike, cyclocross, weg en x-trail.

Tip: Om deze nano-keramische deeltjes te helpen hechten op en in de oneffenheden van het metaal, moet de eerste laag worden aangebracht op een schone, droge ondergrond (Speed Bike Degreaser wordt aanbevolen). Binnen drie toepassingen zullen alle wrijvende oppervlakken van de ketting volledig bedekt zijn met keramische deeltjes en maximale voordelen worden gerealiseerd.

OPMERKING: Als de witte keramische deeltjes zich insluiten, zullen ze vuil verdringen, waardoor de smerende film grijs of zwart wordt. Na verloop van tijd (2-3 toepassingen) zal dit fenomeen verminderen of verdwijnen. Deze verkleuring is normaal en zal de prestaties niet in gevaar brengen.

Meer informatie
EANNOEAN
URL Keyfinishline-ceramic-wet-wax-lube
MerkFinish Line
Weight1.000000
Soort MiddelSmeermiddel
Goldcard kortingNee
Copyright © 2020 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.