Finish Line Ceramic Wet Wax smeermiddel

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
68018

Ceramic Wet Lube is Finish Lines meest geavanceerde en effectieve race smeermiddel.

Vanaf € 4,90
  • Dit nat vol synthetisch smeermiddel bouwt een keramische coating op de wrijvingsoppervlakken en resulteert in een verhoogde gladheid, langere intervallen, en een ketting die zo rustig loopt, dat u het verschil zult merken. Ceramic Wet Lube's extreme duurzaamheid houdt zelfs bij nat weer. 
  • Ceramic Wet gebruikt een gepatenteerde boron nitride technologie. Ceramic Wet veranderde de manier waarop veel monteurs de fietsen van hun rijder voor de racedag voorbereiden.
  • Ceramic Wet is een volledig waterdicht smeermiddel, zodat het kan worden gebruikt in alle disciplines: Mountainbike, cyclocross, weg en x-trail.
  • Inhoud: 60ml / 120ml

Tip: Om deze nano-keramische deeltjes te helpen hechten op en in de oneffenheden van het metaal, moet de eerste laag worden aangebracht op een schone, droge ondergrond (Speed Bike Degreaser wordt aanbevolen). Binnen drie toepassingen zullen alle wrijvende oppervlakken van de ketting volledig bedekt zijn met keramische deeltjes en maximale voordelen worden gerealiseerd.

OPMERKING: Als de witte keramische deeltjes zich insluiten, zullen ze vuil verdringen, waardoor de smerende film grijs of zwart wordt. Na verloop van tijd (2-3 toepassingen) zal dit fenomeen verminderen of verdwijnen. Deze verkleuring is normaal en zal de prestaties niet in gevaar brengen.

 

Meer informatie
Productnummer68018
EANNOEAN
URL Keyfinishline-ceramic-wet-wax-lube
MerkFinish Line
Adviesprijs7,25
Soort MiddelSmeermiddel
Goldcard kortingNee
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.