Finish Line Ceramic Wax smeermiddel

Vanaf € 4,90
Op voorraad
SKU
26CFA3A0-C7B1-4C3C-8A5A-C5BAB291EC7D

Finish Line Ceramic Wax is een op basis van wax geavanceerd smeermiddel, dat de totale aandrijflijn net houdt, zonder compromissen te doen aan de kwaliteit.

Ceramic Wax Lube wordt zelfs gebruikt door een van Finish Line WorldTour teams bij droog weer races van 120 mijl. Ceramic Wax glijmiddel is de perfecte keuze voor serieuze fietsers die de hoeveelheid tijd die ze besteden aan onderhoud van de aandrijflijn onderhoud te minimaliseren en de hoeveelheid tijd die ze doorbrengen in het zadel te maximaliseren.

Telkens als Ceramic Wax wordt toegepast op de ketting, wordt de keramische laag verbeterd.

Met Finish Line Ceramic Wax is er geen nattigheid of plakkerigheid van uw ketting of onderdelen, dus vuil wordt niet opgenomen in de smeerfilm. Door het vermijden van abrasieve slijtage, lopen onderdelen soepeler en zullen die ook veel langer meegaan.

OPMERKING: de witte keramische deeltjes nestelen zich op de ketting en zullen vuil verdringen , waardoor een grijze of zwarte film gevormd wordt op de top van de waslaag. Na verloop van tijd (2-3 toepassingen) dit fenomeen zal verminderen of verdwijnen. Deze verkleuring is normaal en zal de prestaties niet in gevaar brengen.

60ml Knijpfles
120ml Knijpfles

Meer informatie
EANNOEAN
URL Keyfinishline-ceramic-wax-lube
MerkFinish Line
Weight1.000000
Soort MiddelSmeermiddel
Goldcard kortingNee
Copyright © 2020 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.