De Rosa Merak ISP Carbon frameset

Niet op voorraad
SKU
100000004320
Gebruik de handige filters: Framemaat|Lichaamslengte|Groepset|Prijsrange| of kom naar de winkel voor specialistisch advies, gratis opmeten en rijklaar maken.

2010 markeert de terugkeer van een historische naam van De Rosa: MERAK! Nieuw voorgesteld, vandaag in koolstofvezel. De "New Merak" zet alles op koolstofvezel op basis van een zorgvuldige selectie van composietmaterialen die hebben geleid tot de oprichting en het gebruik van een vezel mix waarin de verschillende elementen gecombineerd worden, gericht op het verbeteren van de mechanische eigenschappen en dus ook de prestaties van het frame. Het resultaat staat garant voor lichtheid, een hoge mate van stijfheid en een uitstekende weerstand tegen vermoeidheid in combinatie met extreme aero elastische prestaties.
De nieuwe Merak is ook geschikt voor de montage van het "BB30" middendeel. Bovendien maken de "High moment Inertial Tafer" stuurbuizen het mogelijk om gebruiken te maken van 1.1 / 2 lagers en de relatieve "oversize" vork die hiervoor ontworpen is. De aërodynamische, geïntegreerde zadelpen herbergt een elliptische zadel ondersteuning met een aanpassing van 25mm.

Concluderend: het ontwerp fascineerd. Van de vormen die zijn net zo belangrijk als elegant zijn, met als hoogtepunt de opvallende afbeeldingen, tot kleurenschema's die de MERAK tot een frame maken op weg naar nieuwe glorie.

Meer informatie
MerkDeRosa
Productnummern.v.t.
Introductiejaarn.v.t.
URL sleutelderosa-merak-carbon-frameset-2011
Adviesprijs2.890,00
Gewicht1.0000
ProductgroepRaceframes
Materiaal framen.v.t.
Kleur fabrikantn.v.t.
Ladies onlyn.v.t.
Type remn.v.t.
Wielmaat28"
Goldcard kortingNee
Copyright © 2019 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.