Assos Equipe R Habu Winter S9 wielerjack

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
11.30.383

Deze Equipe R Habu Winter S9 wielerjack is een aerodynamisch jack met een laag volume en een tweede huid, ontworpen met een 3-laags membraan en thermisch textiel met hoge rekbaarheid dat zorgt voor wind- en waterdichte isolatie.

Bij Assos produkten geldt onze laagste prijsgarantie i.c.m. "Goldcardkorting"

 

Vanaf € 240,50 Normale prijs € 360,00
  • Assos nieuwe 2L Silver Storm-membraan vervangt het originele Silver Haze-membraan aan de voorkant en bovenkant van het jack. Het is net zo reflecterend, winddicht en waterafstotend als zijn voorganger, maar met extra stretch, een tweede huid pasvorm en een betere pasvorm.
  • Lichtere Yubari panelen voegen ademend vermogen toe zonder afbreuk te doen aan de waterafstotendheid op minder kwetsbare plekken, en het zeer elastische Push Pull textiel verhoogt het comfort en ademend vermogen terwijl het de aerodynamische pasvorm verbetert.
  • De raceFit is een tweede huid, aerodynamisch silhouet ontworpen met WorldTour feedback en bewezen met WorldTour resultaten. Compressieve textielen, micro-aanpassingen aan de vorm, en lage bulk, ruw gesneden zomen en manchetten identificeren racingFit als de definitieve snelheid serie.
  • struzzoKragen: Een kraag van lichtere, zachte isolatie met een comfortabele pasvorm. Moduleert actief het persoonlijke microklimaat zonder dat het nodig is de kraag open te ritsen en de keel bloot te stellen aan koude lucht. Kan op koudere dagen over nekwarmers worden gelegd.
  • twinDeck: Een dubbele constructie die zachte isolatie onder een softshell membraan legt en zo bescherming biedt op cruciale plaatsen.
  • Triple Ramp Pockets: Flexibele stoffen panelen die in de zakken zijn genaaid vormen "deksels" die de inhoud vastzetten en stabiliseren en beschermen tegen neerslag of opspattend water.
  • Zak: Bevindt zich op het voorpaneel. Veilige opslag voor shell handschoenen of zwaardere accessoires tijdens intensieve intervallen.
  • Reflecterende strip: Extra elementen om de zichtbaarheid te vergroten bij weinig licht en bewolking, wanneer bescherming tegen wind en regen het meest waardevol is.
Meer informatie
Productnummer11.30.383
EANNOEAN
URL Keyassos-equipe-r-habu-winter-s9-wielerjack-23
MerkAssos
Adviesprijs360,00
ProductgroepBovenlichaam
Introductiejaar2024
Ladies onlyNee
Goldcard kortingJa
WaterafstotendJa
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.