4iiii Precision Ultegra R8000 linker powermeter-175mm

€ 349,99
Op voorraad
SKU
PML100-S10D00A

Gebruikt om het tempo van aanvallen op de Alpe D'Huez in de Tour de France en om te hameren op de Queen K tijdens de Ironman wereldkampioenschappen, de PRECISION Powermeter levert toonaangevende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid wanneer je het het meest nodig hebt. Dankzij onze gepatenteerde 3D Strain Gauge-technologie kunt u er zeker van zijn dat de gegevens waarop u vertrouwt u naar uw eigen gele trui zullen leiden.

Verpakt in een duurzaam lichtgewicht ontwerp en compatibel met ANT+ en Bluetooth Smart headunits, zal de PRECISION u helpen harder en slimmer te trainen.

Een Ride Ready PRECISION is inclusief en wordt voorgeïnstalleerd geleverd op een gloednieuwe Shimano crankarm naar keuze. Deze crankarmen passen op bottom brackets met de Hollowtech II interface.

Hoe werkt het?
Een ride ready PRECISION pod is reeds voorgeïnstalleerd op een gloednieuwe Shimano crankarm in onze fabriek. Op het moment dat je bestelt, zorgt ons fulfillment team ervoor dat de pod naar je onderweg is, en je zou meteen kunnen gaan rijden zodra hij arriveert.
Belangrijk: U dient de onderstaande framespelingpagina's te gebruiken om er zeker van te zijn dat er ruimte is tussen uw crank en frame voor de PRECISION pods.
PRECISION gids voor framespeling - Papier letterformaat
PRECISION gids voor frame-afstand - A4-papier
In de doos
Zodra uw rijklare PRECISION-powermeter arriveert, hoeft deze alleen nog maar op uw fiets te worden geïnstalleerd met behulp van het standaard Shimano crankinstallatieproces. Sluit een autoradio of computer aan, en je kunt beginnen met rijden met vermogen!
Tip: Als je niet zeker bent, kan een fietsenwinkel je helpen bij de installatie.
Lees meer: Waarom trainen met vermogen?
Garantie en duurzaamheid
De 4iii Powermeters zijn door regenstormen in de Strade Bianche gereden, door crosscountry mountainbikewedstrijden vol modder en zelfs getest in de zoute spray van de oceaan op deelnemers aan de America's Cup van Oracle Team USA. Je kunt er dus zeker van zijn dat je 4iiii Powermeter net zo sterk is als jij en wordt ondersteund door een toonaangevende garantie van 3 jaar. Alle 4iiii Powermeters zijn IPX7-geclassificeerd voor onderdompeling in water tot een meter en worden ondersteund met een toonaangevende garantie van 3 jaar.
Lees de garantievoorwaarden van 4iiii
Training binnen
Als het weer of het klimaat buiten rijden moeilijk maken, kan je 4iiii PRECISION powermeter worden gebruikt met alle populaire indoor-training apps, zoals Zwift, TrainerRoad, TheSufferFest, Rouvy, en nog veel meer. Gebruik gewoon de verbindingsprocedure van je favoriete app via ANT+ of Bluetooth Smart, zet je fiets op een trainer, en rijden maar!
Leer: Indoor Training
Winkelen: 4iiii Fliiiight Smart Trainer
Specificaties
Gewicht module
9g (0.3oz)
Vermogen
0-4000W
Cadansbereik
30-150 RPM
Communicatie Protocollen
ANT+, Bluetooth
Bedrijfstemperatuur
0 tot 50°C (32-122°F)
Temperatuur bij opslag
-20 tot 50°C (4-122°F)
Type batterij
CR2032 lithium-ion knoopcel
Levensduur batterij
100+ uren
Waterdichte classificatie
IPX7, IPX5
Lengte
37.7mm (1.5in)
Breedte
27.6mm (1.1in)
Diepte
7.5mm (0.3in)

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Meer informatie
Pre-orderNee
ProductnummerPML100-S10D00A
EAN871828002107
URL Key4iiii-precision-ultegra-r8000-linker-powermeter-172-5mm-1
Merk4iiii
Adviesprijs349,99
ProductgroepTraining
Goldcard kortingNee
NavigatieNee
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.